Hanna, a gyönyörű mesehős

Hanna esküvője nem volt mindennapi. Először dátumot kellett módosítani, így sajnos nem Csabi fotózta az esküvőt. Aztán a Nagy Nap reggelén jó nagy csúszásra tettek szert a lányok, de ennyiben a negatívumok ki is merültek. Azonban, pozitív meglepetésekben nem volt hiány: humoros vőlegény és család, nappaliban próbált tánc, amitől mindenkinek könnybe lábadt a szeme, lovas bevonulás a templomba (mint egy királykisasszony), gyönyörű és egyedi koszorúslány ruhák, boszi varázsige (részemről) a jó időért –  szerencsére  bevált és nem esett az eső, egészen a vacsoráig. 🙂

A menyasszonyt és a 3 koszorúslányt (valamint, az egyik koszorúslány öccsét és a vőlegényt) sminkeltem az esküvőn, rohamléptekben, mert be kellett hozni a fodrászkodás közben elúszott rengeteg időt.
A menyasszony ragyogott, még magam is meglepődtem, hogy a gyönyörű lány mennyire kivirult, mennyire “felnőtt” a menyasszonyi sminkjében. Mindig hangsúlyozom, hogy nem vagyok plasztikai sebész, nem tudok szépet teremteni, csak kiemelni a meglévő szépségét a hölgyeknek. Ezen az esküvőn ez nagyon jól sikerült! Mikor elindult a nászmenet, 4 csodaszép nő tipegett ki az udvarra, bámulatos alakkal, csodás ruhákban, ragyogó sminkben.
Egy vendég mesélte másnap, hogy olyan üdék, gyönyörűek voltak, sugároztak és minden porcikájuk, az egész megjelenésük nagyon egyben volt, harmonizáltak az egyes elemek, a lányok egymással is.

Hanna, köszönöm, hogy a részese lehettem a Nagy Napodnak!
Sok boldogságot kívánok, a “kiküldetéshez” sok sikert, és várlak haza!

Fotó: Víg László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Hanna, a gyönyörű mesehős.