Szilvi, a belevaló táncos

Szilvivel és Bálinttal az Esküvő Kiállításon találkoztunk, majd pár nap múlva megpecsételtük sorsunkat és áment mondtunk a felkérésükre! 🙂
Az első beszélgetés olyan hosszúra sikeredett, hogy magunk is meglepődtünk, de csak folyt a szó, minden oldalról!:)
Sok érdekesség kiderült róluk (például, hogy Szilvi egy belevaló jogász lány, aki régebben táncolt), ám közel sem annyi, hogy tudjuk, milyen hangulatú lesz az eljegyzési fotózásuk.

Fotózási helyszínként a Bazilika és környéke került szóba, több okból is. Egyrészt, a pár a városban cikázva éli mindennapjait, másrészt, a Bazilikától nem messze ismerkedtek meg.
Szilvi sminkjét a Bazilika bejáratával szemben, egy kávézó teraszán készítettem. Feledhetetlen élmény bámészkodó turisták körében, nagyokat nevetve, mesélve, nosztalgiázva műszempillát ragasztani!:)

A fotózás során úgy éreztem magam, mint aki a Vogue-ba készít divatfotókat. Szilvi és Bálint profi modellként viselkedtek, mindeközben remek hangulatban, sokat viccelődve telt az idő.
(Szilvi gyönyörű alakja, csodás lábai, igéző tekintete, Bálint sármja, és a szerelmük annyira megfogott minket, hogy alig bírtuk abbahagyni a fotózást! :))

Néhány fotó az e-sessionről:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Alkalmi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Szilvi, a belevaló táncos.