TTD

A lányokról eddig egy képet mutattam csak, de most megint hozok pár szép nézegetnivalót.
A történet lassan másfél éve indult, amikor megkeresett minket egy csapat menyasszony, hogy az esküvőik után TTD-t szeretnének. Nosza, hajrá, 11 menyasszony…kihívás!:)

Az első, szeptemberi időpontot töröltük, mert hirtelen közbejött egy lánynak valami, aztán a második időpontra 2 beteg menyánk lett, így végül idén áprilisban fotóztuk őket. Kicsit megfogyatkozva, mert azóta már lettek anyukák, volt akinek megint közbejött valami és volt, aki idén már nem tudott részt venni.
A csapat egyöntetű gratulációját vívta ki, a mienkkel együtt a két kismama: Bia és Tánya. Állapotukat meghazudtoló módon bírtak mindent, jókedvűen, lazán, elképesztő energikusan vettek részt a fotózásban.

A lányok, így 5-en minden hülyeségben benne voltak, remekül szórakoztunk, bár a megfogyatkozott létszám miatt volt, amit végül nem fotóztunk le, de szerintem így is szuper anyag született.

Íme, az ízelítő második része:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , közvetlen link: TTD.