Márta – a horvát menyasszony – különleges pécsi esküvője

Márta esküvője nagyon különleges volt. Horvát és magyar szülők lánya és a magyar Andráshoz ment hozzá Pécsett, a Bagolyvárban.
Esküvőjén a magyar és horvát hagyományok keveredtek. A szép helyszín, a vidám násznép garantálta, hogy nagyon jó buliban lesz részünk.

Az esküvőn Mártát, a tanúját Petrát, a menyasszony anyukáját és barátnőjét, Henit sminkeltem. Mint szinte minden esküvőn, itt is akadt egy-két hölgy (jelen esetben a koszorúslányok), akik a helyszínen kértek sminket, azonban erre már nem volt idő. Így Anna (a fiatalabbik koszorúslány) sminkjét bogissá varázsoltam, miután a templomi szertartáson lesírta a saját sminkjét. Róla közeli kép nem készült, de egy szép halvény púderrózsaszín és fekete kombinációt álmodtam rá.

Az esküvő számomra is rendhagyó volt, mivel az eddig megszokottaktól eltérően nem csak fotóztam a smink után Csabival és világosítottam, ha szükség volt rá (és lótifutiztam, irányítottam, szerveztem, segítettem, ahol tudtam), hanem menyasszonyi ruhát is varrtam, mivel a tánchoz nem volt alkalmas a gyönyörű költemény és hirtelen más megoldást nem tudtunk kitalálni.

A díszítés pompás volt, a menyasszony különleges (nem mindennapi cipő és ékszer egészítette ki a szettet), a buli fergeteges!
Köszönjük, hogy részesei lehettünk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Márta – a horvát menyasszony – különleges pécsi esküvője.