Egy éve…

Párjaink rendszeresen visszatérő vendégek életünkben általában. Ki pocakfotózásra, ki babafotózásra jelentkezik az esküvő után, de van, aki évfordulós fotózással keres meg bennünket.
Nagyon jó érzés, mikor az élet nagy pillanatait együtt élhetjük át azokkal az emberekkel, akiknek az egyik legszebb napján részt vettünk már.
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy egyre többen keresnek meg minket úgy, hogy “de miért nem ismertünk benneteket 4 éve, amikor az esküvőnk volt…”, “milyen kár, hogy nem ti fotóztátok az esküvőnket is…”. Sok családban lettünk állandó vendégek úgy, hogy a pár már csak később bukkant ránk, de azóta minden fontos pillanatot mi örökítünk meg.

A 2011-es párok közül idén már láthattatok évfordulós pikniket a Margitszigeten, TTD-t tavasszal, sőt sokuknak készítettünk azóta más jellegű fotókat is (portfólió, glamour, porté, “átváltoztatunk”), és természetesen jó pár pocakfotózáson és babafotózáson is túl vagyunk már velük. Sőt, van , akinél azóta az egyik testvér esküvőjét is Csabi fotózta…és a tesók száma nem kettő, hamarosan várható a következő esküvő!:)

Nyáron, a tavalyi párok közül három édes ifjú házast eresztettünk össze egy másik párral, akinek ugyan az esküvőjét nem mi fotóztuk, de azóta sokszor álltak már a kameráink és ecseteim elé.
Íme a végeredmény: ez születik,  ha sok sütivel, sminkcuccokkal, fotósfelszereléssel, plédekkel és jókedvvel kivonulunk a Kopaszi-gátra évfordulót ünnepelni! 🙂

Tündi, Orsi és Bogi  alkalmi sminkjét én készítettem, valamint felbukkant egy-egy bogiékszer is a fotózáson, melyek a lányok saját tulajdonai. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Alkalmi sminkek, címke: , , közvetlen link: Egy éve….