Ditke, a legó menyasszony

Ditke és Zsombor legó témájú esküvőt álmodtak maguknak.
Már az ötletét is rajongtam és amikor kiderültek olyan részletek, mint Rozsonday Attila (virágkötő, akivel együtt Esküvő Kiállításoztam 2011-ben) megjelenése, a 8 koszorúslány legószínű ruhái, a menyasszony pöttyös körme és a menyasszonyi kardigán legófej gombjai, na, akkor már az állam is leesett.
Én talpig kékben mentem sminkelni, hogy amennyire lehet, beleilljek a környezetbe! 🙂

Ditke menyasszonyi sminkjén kívül, a 8 koszorúslány alkalmi sminkjét is én készítettem el. (Ditke két különböző próbasminkjét már láthattátok.)
Kedvenc Zsuzsim (Csorba Zsuzsi, fodrász), szalonjában kezdtünk reggel, akit én ajánlottam Editnek. Itt a menyasszonyi hajköltemény megszületése alatt két koszorúslányt sminkeltem ki. Mivel a lányok nem nagyon sminkelik magukat, így úgy kellett a szépségüket kiemelni, hogy ne érezzék túl soknak a festéket. Fel volt adva a lecke, hogy 8 lány sokféle arcához, színeihez, pár ugyanolyan, pár különböző ruhához, különböző karakterekhez és a legó esküvőhöz is illő sminket álmodjak nagyon rövid idő alatt a lányok arcára.

A történethez hozzátartozik, hogy a 8 lányból Vera, a menyasszony gyerekkori barátnője, hatan: Kitti, Gyöngyvér, Annamari, Bogi, Csilla és Zsuzsi pedig a pszichológus lánycsapat tagjai, míg Blanka közgazdász.
A feladat adott: 6 pszichológus lány és 2 másik barátnő “tömegében” szépíts úgy, hogy közben mindegyikkel legszívesebben órákig beszélgetnél, mert annyira bájosak, aranyosak és érdekes emberek! 🙂
Sajnos, az idő rövidsége miatt nem volt lehetőségem mindenkivel kiaknázni a felmerülő témákat, ráadásul az esküvőkön megszokott módon már csúszással indult a reggel, így bőven volt mit behoznom az indulásig.
Szerencsére van, akivel a napokban újra találkozom és Lányok, nagyon remélem, hogy mindegyikőtökkel találkozom még a jövőben (hisz a bandában lesz még esküvő…de akár babavárás és egyéb okokból is)!
Nagyon élveztem ezt a napot, köszönöm Nektek a sok kedvességet, amivel körülvettetek és azt a sok mosolyt, mellyel ezt a napot beragyogtátok!
Ditke, köszönöm még egyszer a felkérést, a lehetőséget, hogy a koszorúslányaidat is sminkelhettem és a szeretet, melyet Tőled kaptam…meg persze, Balázs analizálását is! 🙂 (…Ditke gyermekpszichológus…)

A képeket Csilla (Ditke barátnője) és Sás Benedek készítette.
(Szokásomhoz híven az öltözködésnél és a fátyoltűzésben is segítettem, meg bárhol, ahol tudtam…)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , közvetlen link: Ditke, a legó menyasszony.