Szilvi, a mindig mosolygó jogász

Szilviékkel már több ízben találkozhattatok a blogomon, hiszen az eljegyzési fotózásuk után az esküvőjüket fotóztuk, most pedig a kreatívon készült képek közül utatok párat, hiszen itt is én készítettem el a menyasszonyi sminkjét.
Szilvi nagyon várta már ezt a napot, imádja, ha fotózzuk és mi tagadás mi is imádjuk fotózni Őt és Bálintot. A kamera is szereti őket, nagyon élnek az objektívek előtt.

A készülődés az ifjú házasok lakásán kezdődött, remek hangulatú képek születtek.
A kreatívon – kérésükre – onnan indultunk, ahol az eljegyzési fotózást is kezdtük, a Bazilika mellől. Én, mint akkor is, már megint agyonfagytam, mondtam is Szilviéknek, hogy a Bazilika és a megfagyás össze fog most már forrni az agyamban velük! 🙂
A nap hátralevő részében úgy érezhették magukat, mint egy hollywoodi sztárpár, mert azon túl, hogy mi fotóztuk őket, az összes környékbeli turista megörökítette a szép párt, a világ különböző pontjaira eljuttatva ezáltal őket, ha csak képen is.

Íme pár szépséges kép a fotózásról:

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Szilvi, a mindig mosolygó jogász.