Móni, a vagány anyuka

Móniék új házában fotóztuk a kis családot, jó hangulatban.
Móninak visszafogottabb, földszín alkalmi sminket készítettem, finoman emeltem ki szépségét.

A két lurkó, Barbi és Barnabás mellett a kutyus, Bodza is szerephez jutott. Igen, jól látjátok, “B” fixáltak, mint én és őrültek, viccesek. Egy hullámhosszon pendültünk, szuper órákat töltöttünk náluk.

A család apraja-nagyja huncutkodott, ökörködött, mókáztunk, én mesét is olvastam, Barbiztam, – no nem egy műanyaggal, hanem egy igazi kis tündérrel – aki az első pillanatban befogadott és olyan természetességgel mászott át rám, hogy magam is meglepődtem. Innentől elválaszthatatlanok voltunk. Mikor Csabi Móniékról csinált közös képeket, Barbi pedig aludt, nekiveselkedtem egy csuda izgalmas könyvnek, mely Barnabás kedvencének tűnt, és oda-vissza elolvastam vagy 3-szor az összes versikét a nagyfiúnak. Mindketten nagyon élveztük, Barni meg is kért, hogy máskor is jöjjek olvasni!:)

Örömmel teszek eleget ennek a felkérésnek tavasszal, mikor terveink szerint újra ecseteim és kameráink elé kapjuk a családot!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Alkalmi sminkek, címke: , , közvetlen link: Móni, a vagány anyuka.