Noémi, a Királylány

Noémi nevében hordozza személyiségét, hiszen mozdulatai, előkelősége, eleganciája és szépsége is királylányokat idéz.
Esküvőjét Balázzsal Székesfehérváron tartotta, mely város idén nagy kedvencünk lett! 🙂
Noémi készülődése, sminkje, ruhája és az egész esküvő hangulata nagyon illett mind hozzá, mind a helyszínhez, mely a híres Magyar Király Hotel volt, a belváros szívében.
Kreatív fotózási sminkje egy picit eltért a másnapi esküvői sminktől (aki megtalálja a különbséget, vendégem egy Óriás Pöttyösre! 🙂 ), de mindkettő egyformán szép volt, kiemelte vonásait és gyönyörű tekintetére irányította a figyelmet.
Rendhagyó módon a pénteki kreatívra készült a próbasmink, mivel az ifjú pár Németországban él, így csak egy megbeszélésre találkoztunk még tavaly, nem volt lehetőség máskor sminkelni.
A folyamatot Noémi húga és nővére is végignézte és közben nagyokat nevettünk! Nagyon jó hangulatban telt a készülődés, a fotózás és az esküvő is! 🙂

A Nagy Napra, húgát, Timit is kisminkeltem. És a húg momentum ezen az esküvőn különös jelentőséggel is bírt számunkra, hiszen Timi párja DJ Alan, salsa dj, akit imádunk és Csabival, megismerkedésünkkor rongyosra táncoltuk a lábunkat a Café Puertoban Alan zenéire!
Így külön izgalommal vártuk az esküvőt, amikor végre leleplezhetjük magunkat Alannak! 😛

Nagyon szerettük ezt az esküvőt, Noémit, Balázst és Székesfehérvárt pedig a szívünkbe zártuk!
Sok boldogságot! 🙂

A képeket Csabi készítette:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Noémi, a Királylány.