Noémi és a metró

Noémi több szempontból is különleges menyasszonyom volt.
Azt már megszoktam, hogy külföldön élő hazánk lányait sminkelem rendszeresen az esküvőjükön, de eddig általában Németországból, Írországból, Angliából ugrottak pl. haza egy igenre a lányok! 🙂
Noémi viszont egyenesen Kijevből röppent haza egy jót bulizni. 🙂

Másrészt dátumuk a szívemben különleges helyet foglal el, mivel Csabi névnapja és történetesen a mi évfordulónk is. (meg még más is, de azért minden titkot nem árulok el! :))
Egyszóval nagy várakozással tekintettem Noémi Nagy Napja elé! 🙂

A próbasminken kiderült, hogy nagyon szerény és kedves leányzóról van szó, akihez tökéletesen illő hajat álmodott meg az én Zsuzsim, én pedig igyekeztem feltenni a koronát a műre egy visszafogott, elegáns menyasszonyi sminkkel.

Noémi lazasága pedig a készülődésen mutatkozott meg leginkább, mikor kiderült, hogy ugyan aznapra ők intéztek engedélyt mindenféle parkolásra és egyebekre, de a város mégis járhatatlan, ugyanis a Budapest Pride felvonulás zajlik éppen.
Mit tesz ilyenkor egy menyasszony? Nem esik pánikba, hanem metróra pattan! 🙂
Így kell ezt! Lányok tanuljatok! 🙂

Pár kép ízelítőül Noémi Nagy Napjáról:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , közvetlen link: Noémi és a metró.