Brigi, a hollywoodi színésznő

Brigi barátnőjével érkezett a próbasminkre, így a Nagy Nap előtt Őt is szemügyre vehettem, hiszen az esküvőn kettejüket kellett sminkelni.
A két lány közt nagy az összhang, látszott, hogy szoros barátság fűzi őket össze. Ez sok szempontból nagyon jó, de egy esküvőn nagyon nagy segítség, ha a barátnőd a rezdülésedből is tudja, mi a teendő, egy hullámhosszon vagytok és mindenben segít Neked!
Brigi mondatai a sminkjével kapcsolatban a mai napig a fülemben csengenek:
“Bogi, olyan lettem, mint egy hollywoodi színésznő!”
Ez volt a cél, hiszen Brigi igazi királylányos ruhát és kiegészítőket választott, így adott volt, hogy szemhangsúlyos, elegáns, műszempillás sminket kap hozzá, meny pezsgő és barna színekben pompázott, kiemelve gyönyörű szemét és szép vonásait!

A Nagy Napon a sminkelés alatt esett az eső, de Briginek megígértem, hogy a lényeges pillanatokra el fog állni! 🙂  Így is lett, hiszen, ha én esküvőzök, a fontos percekben nem eshet az eső, ez már bevált gyakorlat! 🙂
Brigi esküvője nagyszerűen sikerült, íme néhány kép ízelítőül:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , közvetlen link: Brigi, a hollywoodi színésznő.