Hungarian Wedding Gala – jelöltség

Nagyon meglepett, mikor éjjel megkaptam a levelet, hogy gratulál a szervező csapat, jelölt lettem ” Az év esküvői kreatív vállalkozása” kategóriában.
Szerintem minden jelölt egyetért velem: nagy megtiszteltetés a szakma által díjra jelöltnek lenni.
Ez ugyanis azt jelenti, hogy nem csak a közönséged, de az a terület is elismer, amiben dolgozol.

Jelen esetben nálam ez a smink és egyedi ékszer világát jelenti. Kategóriámban főleg dekorral foglalkozó két másik vállalkozással mérettetek meg.
Megtisztelő egyrészt a versenytársak mellett lenni, hiszen magas színvonalat képviselő vállalkozások, másrészt pedig a jelölteket végignézve nagyon színvonalas csapatot állítottak össze a  jelölő kollégák.

Hálával tartozom a családomnak, hogy Csabi és Balázs, a férjem és a kisfiam lehetővé tették, hogy idáig jussak rövid idő alatt. Nem sablonos Oscar szövegnek szánom, de tényleg sehol nem lennék Csabi támogatása nélkül, és ha Balázs nem olyan lenne, amilyen. 🙂
És természetesen nagyon köszönöm a bizalmat, amit sminkes munkáim és ékszereim iránt szavaz meg nekem a nagyérdemű, időről időre, hiszen ezzel tették lehetővé számomra, hogy azon a két területen alkotva dolgozzak és éljek, ami igazán nagy szerelem számomra!

Köszönöm a jelölést a szakmának, a vendégeimnek és a megrendelőimnek is! 🙂

 

hwgdij

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Díj, közvetlen link: Hungarian Wedding Gala – jelöltség.