Kinga, a csipkés DIY menyasszony

Kingáék esküvőjéről annyi mesélni valóm van, hogy nem is tudom, hol kezdjem! 🙂
Kinga és Tata esküvője két felvonásban zajlott: a polgári júliusban Budapesten, a templomi és a lagzi pedig augusztusban Erdélyben.

A több mint 750 km-es út sokat kivett belőlünk. Indulás előtt Juditék esküvőjén sminkeltem, elképesztő meleg volt, majd 11-kor indulás Tusnádfürdőre. Egyhuzamban ennyit utazni és vezetni sem könnyű, hát még, ha a hőmérő higanyszála olyan magasra kúszik, mint azon a napon.
Sikeresen megérkeztünk éjjel, a csapat még ébren lévő tagjaival beszélgettünk egyet, majd eltettük magunkat pár órát aludni, hogy másnap reggel 7-kor “frissen” 🙂 és fitten induljunk neki a Nagy Napnak.

Kinga menyasszonyi sminkjén kívül a Nagy Napra a koszorúslányok és egy vendég sminkjét is én készítettem. A meleg elviselhetőbb volt, mint idehaza, azonban a készülődés a családi ház teraszán folyt, ahova erősen odasütött a nap.
A hangulat remek volt, hiszen a koszorúslányok már napok óta készültek erre a reggelre, mindenki csacsogott, izgult. Készültek a frizurák, sminkek, Csabi közben észrevétlenül lőtte  a képeket… A háziak pedig folyamatosan próbálták az összes résztvevő pocakját és torkát karban tartani a finomabbnál finomabb falatokkal és italokkal.

Kingánál kiváltságos voltam, részt vettem a tervezésben, készülődésben, láthattam a ruha anyagot, még a varrónő előtt, a dekor részleteiről is tudtam ezt-azt.. 🙂
De még így is szó szerint földbe gyökereztem és tátva maradt a szám, mikor megláttam Kingát teljes menyasszonyi díszben!

A történethez tartozik, hogy a legnagyobb örömünkre az esküvő során a hagyományokat végigkövethettük: volt vőlegény kikérés, a barátokkal,  menyasszony kikérés a lányos háznál, út elzárások, ahol kérdésekre kellett válaszolni, számunkra nem megszokott templomi szertartás, szabadtéri állófogadás, maszkások a lagzi csúcspontján, medve veszély éjjel… 🙂

Kingáék bevállalósak voltak, a hajnali 6-ig tartó esküvő után, másnap páros fotózásra indultak velünk Kinga nagypapájának régi házához, egy közeli faluba.
Kellékként a bájos, ódon házhoz kaptunk egy ismerős úrtól szekeret, lovat és érdeklődő macskákat is.

Kinga gyönyörű volt, ragyogott. András pedig óvón, szerelemmel nézte az Ő Csodáját! 🙂 Nagyon megható pillanatokat éltünk meg velük!
Kinga egyszerűen szemet gyönyörködtető volt a stílusos ruhájában, a hozzá- és az esküvőhöz illő kiegészítőkkel (csipkeruha, csipke kesztyű, csipkefülbevaló, a koszorúslányok megjelenésében és a dekorban is visszaköszönt a menyasszonyi ruha csipke anyaga…).
Kiegészítésként meg kell jegyezzem, hogy az idei év egyik legátgondoltabb, legnagyobb összhanggal rendelkező, legstílusosabb esküvője volt, sok DIY dekorációval, remek stílusérzékkel és olyan emlékekkel, amikért örökké hálásak leszünk!

Kinga sminkje gyönyörű pezsgő-barna volt, műszempillával, hozzáillő közép erős rúzzsal. Nagyon sokan megdicsérték. Aminek nagyon örültem, hogy külön a smink szépségét kiemelte egy korombeli vendég férfi, részletesen elemezve, hogy miért is tetszik neki nagyon! Köszönöm, Lóci! 🙂
A koszorúslányok és a vendég hölgy sminkje színeikhez és egyéniségükhöz illő volt, szerintem nagyon szépen kiemelte mindegyikük szépségét és karakterét.
Mindenki boldog volt az alkalomra készült sminkjével, ez pedig engem is nagyon boldoggá tett. 🙂

Nagyon nehéz “csak” ennyi képet kiválasztani Nektek, mivel rengeteg kedvencem van (pár e-session fotót is mutatok a párról):

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Kinga, a csipkés DIY menyasszony.