Szilvi és az időjárás

Szilvi esküvője a Forster vadászkastélyban volt. Azon a héten nem volt kifejezetten jó idő, de én megígértem neki, hogy mint minden páromnak, nekik is szerencséjük lesz, és a fontos pillanatokban nem fog esni az eső.
Reggel hideg volt, a menyasszony és az örömanya sminkjének elkészítése alatt beborult, mikor elmentem a kastélyból már zuhogott, de én tudtam, hogy amit megígértem Szilvinek és az anyukájának, annak sikerülnie kell.
És lássatok csodát, a fotózásra már jó idő lett, utána pedig egész nap kitartott a fiatalok szerencséjére! :))

Szilvi az esküvője után ezt írta nekem (nem tudtam megállni meghatódás nélkül!):
“Szeretném még egyszer megköszönni a munkádat. Nagyon szép lett a sminkem, és egész éjszaka kitartott. Sikerült megmutatnod, hogy én is lehettem hercegnő egy napra, ahogy arról egy kislány már gyerek kora óta álmodik….
Elég ideges voltam, amikor elkezdtük a sminkelést, de valahogy az aurád hamar megnyugtatott. A jövőben biztos téged foglak választani, ha sminkesre lesz szükségem. Örülök, hogy megismertelek.
Minden jót kívánok neked. Légy mindig ilyen vidám és élettel teli amilyen most vagy, mert ugyan csak pár órát töltöttem veled, de rám nagy hatással voltál, és szívből hiszem hogy ezzel a többi ember is így van, akinek segítesz szép lenni a nagy napján.”

Íme pár fotó Szilviék esküvőjéről:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Szilvi és az időjárás.