Andi és a fények

Andi egy csudaszép, kedves szőke lány, akinek jó a közelében lenni, mert azonnal megérzi az ember a kisugárzását!
Már a próbasminken is sokat beszélgettünk, nagyon szimpatikusak voltak az elképzeléseik az esküvőjükkel kapcsolatban. (Az átlagosnál lazább keretek közt képzelték az esküvőjüket, például a vőlegény ruházata és közlekedési eszköze is rendhagyó volt:))

Mivel Csabi fotózta az esküvőt, így nem messze tőlünk eljegyzési fotók is készültek, amik hűen tükrözik azokat az érzelmeket és azt az egymásra hangolódást, ami Andi és Balázs közt érezhető.
Esküvőjüket a monori Nyerges Hotelben tartották, ami nagyon szép helyszín, kedves és látványos részletekkel, csupán egy probléma volt vele:
A készülődés helyszínén olyan kevés volt a fény, hogy az orromig sem láttam.
Ugyanis a szoba nagyon szép, még jacuzzi is van benne, csak összesen pár, fényt alig adó, de nagyon hangulatos spotlámpa van a mennyezetbe építve. Ennek következtében a szobában vándoroltunk, középről a jacuzzi fele, a végén már majdnem belemásztunk. 🙂
Mentendő a helyzetet, azért kisétáltam Andival a smink fixálása előtt a jó messze lévő belső udvarra, ahol végre alkalmam volt megtekinteni a művet, amit félhományban hoztam össze.
Szerencsére, úgy látszik, hogy a kezem már tudja, mi a dolga, ha a szemem nem is lát, mivel a sminken semmi korrigálnivaló nem volt! :))
Gondolatban megveregettem a lapockám, majd Andi édesanyját is kisminkeltem a hangulatfényben! 🙂

Az esküvő csodásan sikerült, Andi és anyukája is szépséges volt a sminkben!

Íme Csabi néhány képe az eljegyzési fotózásról és a Nagy Napról:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Andi és a fények.