Csilla és az adrenalin

Csilla egy kedves és bájos leányzó, aki az esküvőjét az általam már ismert helyen, a Petneházy Club Hotelben tartotta.
Az esküvő előtt, pénteken kétségbeesve hívott fel, hogy napallergiája lett, tiszta kiütés és vörös az arca és a mellkasa is. Megnyugtattam, hogy amennyire csak lehet, el fogom tüntetni a nyomokat, ne aggódjon, pihenjen és másnap találkozunk.

Aznap 3 esküvőm volt, 4 felvonásban, mivel Katinkához vissza kellett mennem Csilla után. Megérkezve Csillához szembesültem a ténnyel, hogy az éjszaka folyamán Csilla elkezdett hámlani. Ez már nem az a szituáció, amit könnyen lehet orvosolni.
Ráadásul pici késésben is voltunk, mert Csilláékat nem találtuk meg elsőre, és a készülődés alatt is sok minden elvonta az aggódó menyasszonyom figyelmét.
Nem kevés adrenalin dübörgött bennem, hogy a rendelkezésre álló nagyon rövid idő alatt hogyan fogom orvosolni a problémát és elkészíteni a megálmodott szép sminket Csillának.
De hát, ahogy a nagymamám fogalmazott mindig: teher alatt nő a pálma. Hát felkötöttem a nadrágom, és villámgyors hidratálás után, a problémás helyeken nem az eredetileg kiválasztott alapozó használatával végül tökéletesre sikerült a smink. Ha nem tudtam volna, mivel küzdöttem meg, nem vettem volna észre, erre igazán büszke voltam! 🙂

Csilla nagyon boldog volt, látszott, hogy ragyog a sminkjében!

Az esküvői és az eljegyzési fotókat is Csabi készítette:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Csilla és az adrenalin.