Ági és a megtiszteltetés

Ági Németországban él, és a fél világot bejárja szemorvos professzor férjével, hiszen férje műtéti technikáját oktatja.
Varga Rózsán keresztül lett a menyasszonyom  –  aki nem ismerné (ez a csoport valószínűleg 0 taggal bír!), Rózsa az esküvőszervezés nagyasszonya hazánkban, az alfa és az omega!
Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy Rózsa felkért erre az esküvőre! Szeretetén, kedvességén túl, a próbasminken egy legyezővel is gazdagabb lettem, melyet azóta is nagy becsben tartok és előkelő darabja lett a sminkes táskám tartalmának. Mindenhova viszem magammal, minden munkám során használom, és ahányszor ránézek, mindig elolvadok és melegség önti el a szívem, hogy milyen jó is nekem, milyen szerencsém van, hogy ilyen embereket ismerhetek, dolgozhatom velük és érezhetem a szeretetüket, mint amilyen Rózsa!
Ezúton is nagyon köszönöm a megtiszteltetést, hogy Veled dolgozhattam, drága Rózsám!

Egyszóval megérkezett Ági a próbasminkre, kedvesen, bájosan, de teljesen tanácstalanul. A ruhája alapján egy erősebb, elegáns és egy lágyabb, romantikusabb sminket is javasoltam neki, de nem tudott dönteni.
Mindkettőt kipróbáltuk, de nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. Rózsa és Tekla is elmondta a véleményét, én is kielemeztem, szakmailag és női szemmel is a különbséget, fotókat is készítettünk, de nem született döntés.

Megérkezve a Nagy Napra, a Mirage Hotel gyönyörű lakosztályába, hatalmas puszi és ölelés közepette fogadott az én édes Monám (Szalay Mona), majd nem sokkal később csatlakozott egy puszira és “minden rendben?” vizitre Rózsa is.

Ági haja készült, jöttek az örömanyák, családtagok is, akiket addig sminkelhettem.
Majd következett a menyasszony, aki még mindig döntésképtelen volt, így Monával eldöntöttük, hogy márpedig az erősebb sminket kapja, gyönyörű lesz benne.
Elkészült a mű, majd mindenki elindult a szertartásra, én pedig ottmaradtam Ágival, még az utolsó mozzanatokra, ruhát igazítani, mindent átnézni, megnyugtatni és lelket önteni az akkor már picit izguló menyasszonyba! 🙂

Gyönyörű volt a csipkecsoda ruhában, finom kiegészítőkkel és a szépségét kiemelő sminkben!

A képeket köszönöm Neked, Mona, a megtisztelő bizalmat pedig Nektek, Rózsa és Ági! Örülök, hogy Veletek lehettem a Nagy Napon!

(Rendhagyó módon a valami kéket “én képviseltem”, mivel elfelejtette Ági. Így kék combcsipke helyett, kék comb szívecske lett belőle… 🙂 )

Fotók: Szalay Mona – http://www.szalaymona.hu/
Esküvőszervezés: Varga Rózsa – http://bonjour.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , közvetlen link: Ági és a megtiszteltetés.