Franciska és az élet

Franciskát megtréfálta az élet..vagy a fodrásza, mivel 4,5 óra alatt készült el a konty, amire számításaim szerint 3 órát számoltak maximum, de inkább kevesebbet. Nagyon szép lett, szó se róla, de Franciska emiatt több, mint 1 órát késett a megbeszélt találkozónkról a Nagy Napon.
Azt kell mondjam, hogy az égiek szeretik Őt, mivel aznap az utolsó menyasszonyom volt, aki utána következett, reggel 7-kor ült az ecseteim elé végül és az utána lévő munkát pedig átszerveztem, így meg tudtam várni.

Szegény menyasszonyom loholva esett be a Gellért Szállóban lévő szobába, ahol már két barátnője és én vártuk.
Nem sokkal később a családtagok és a vőlegény is megérkezett, mindenki tette a dolgát, futkosott, szervezett, rendezett, vitt, hozott… 🙂

Közben én igyekeztem a lehető legnyugodtabb környezetet varázsolni Franciska köré, hogy el tudjon lazulni, meg tudjon nyugodni.
Elmondása szerint ez pár perc alatt sikerült és onnantól kezdve már rendes kerékvágásban folyhatott a készülődés.

A smink csodásan sikerült, gyönyörűen kiemelte Franciska egyéniségét, gyönyörű szemeit és hatalmas pilláit.
Igazán jó érzés volt letenni az ecseteket és szemügyre venni a szinte már teljesen kész menyasszonyt, aki hirtelen kivirult a sminkjében és elhitte, hogy tényleg minden rendben, mindenre lesz idő, és csodás lesz ez a nap!

Franciskával az esküvő másnapján cseteltem, íme pár mondat a beszélgetésünkből, a vasárnapi élményeket is belevéve (azt hiszem a smink tartósságáról mindent elmond az, hogy az esküvő után 24 órával, strandolás közben sem mozdult):

Mindenki azon nevetett h én top sminkben vagyok a Gellértben a strandon 😀 és semmi baja a hullámmedence után 🙂 … tudtam, hogy nagyon bírni fogja de hogy ennyire  :)… köszönöm szépen még egyszer a sminket, nálad jobbat nem választhattam volna!!!!

Ezekért a mondatokért érdemes korán kelni hétvégén is, pszichológusnak, barátnőnek, lelki támasznak, jógatanárnak stb. lenni a sminkesen túl! 🙂

Köszönöm a bizalmat Franciska, sok boldogságot!

A képeket köszönöm Csomor Attilának is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Franciska és az élet.