Katinka és a család

Katinka és a családja több szálon kötődik hozzánk.
Nagyon szeretjük őket és megtisztelő, hogy életük fontos eseményein jelen lehetünk Csabival!

Itt, a blogomon is szeretném megköszönni azt a melegszívű fogadtatást, kedvességet, gondoskodást, amivel az esküvő napján is körülvett Katinka, anyukája, Zsuzsa és testvére, Enikő is. Nagyon boldog voltam és meghatódtam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen embereket ismerhetek meg!
Nagyon örülök ennek a találkozásnak, kapcsolatnak, hiszen azon túl, hogy remek embereket sodort mellém az élet, kiderült, hogy nagyon sok mindenről ugyanúgy gondolkodunk például Zsuzsával (is).
Azt hiszem, nem tudom szavakba önteni azt az érzést, amit Katinkára és családjára gondolva érzek. Talán ezek a szavak állnak legközelebb ahhoz, hogy le tudjam írni: hála, boldogság, meghatottság, öröm, melegség, ölelés, szívembezárt, kedves, szeretnivaló, bájos és még sorolhatnám!

Mindenesetre őszintén remélem, hogy még nagyon sokszor találkozunk, és gyönyörű pillanatok tanúi lehetünk majd! 🙂
Katinka polgári esküvőjét Csabi fotózta, miután Enikő diplomaosztójánál is jelen volt. 🙂
A Nagy Napon pedig Zsuzsival együtt alkottuk a szépítész csapatot, nagy örömömre! Katinkát, Zsuzsát, Enikőt és Katinka unokatestvérét sminkeltem az esküvőre, kiemelve a hölgyek természetes szépségét.

Íme Katinka esküvőjének képei (fotók: Raffay Zsófia):

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Katinka és a család.