Noémi és Szentendre

Noémi és párja, Béla Szentendrén, a Skanzenben tartották csángó esküvőjüket.
Csabinak is teljesen új élmény volt ez a hagyományőrző esküvő, nagyon örültem, hogy része lehetett egy ilyen élményben. 🙂

Noémi esküvőjére Őt és édesanyját sminkeltem. A készülődés remek hangulatban zajlott a teraszukon, csicsergő rokonok társaságában.
Noémi anyukája német, így Ő és a Nagynéni folyamatosan csacsogtak a sminkekről, technikákról, eszközökről – egy részét értettem is. Az angol és a francia a fő idegennyelvem, latin alapokon még elboldogulok, de németben nem vagyok otthon. Ettől függetlenül élmény volt hallgatni a két energikus hölgyet, ahogy megosztják egymással a gondolataikat.

Elkészült Noémi esküvői sminkje, Anyukája pedig már az alkalmi sminkben pompázott és én nagyon boldogan búcsúztam el tőlük, hiszen tudtam, hogy Csabinál jó kezekben lesznek.

Köszönöm, hogy Veletek lehettem a Nagy Napon!
Sok boldogságot!

Fotó: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Íme egy kis ízelítő az eljegyzési és az esküvői képekből:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Noémi és Szentendre.