Heni, a hódító

Henit régebb óta ismerjük Csabival. Mindig is lenyűgözőnek találtam a nőiességét, kisugárzását és megemeltem kalapom előtte: 3 gyermek szülése után is bomba formában van.
Igazi, vagány, 21. századi nő, aki tudja mit akar és azért mer is tenni. Laza, kedves és nagyon vonzó benne a határozottsága, amivel magáért is kiáll. Az a típusú anyuka, aki mer önmaga lenni és meri a saját érdekeit is figyelembe venni!
Szerintem nagyon sok nőből hiányzik ez még manapság is…

Heni kerek születésnapja alkalmából készíttetett velünk egy fotósorozatot. És fogadok Veletek egy sós-karamellás Delizia macaronban, hogy simán alá fogjátok becsülni a korát 10 évvel, legalább!

Íme Heni, a hódító Nő, igen, így nagy betűvel! 🙂
(Sminkje szemhangsúlyos, füstös, tusos, műszempillás alkalmi smink, melyhez az aktuális ruhához igazodva kapott narancsosabb-korallosabb vagy égővörös rúzst. A ruhák és az ékszerek egy része tőlem származik, így teljesen csapatmunka volt a fotózás…)

Fotó: Fender Csaba  – www.fendercsaba.hu
Styling: Szántó Bogi
Ékszerek egy része: Bogiékszer – www.bogiekszer.hu

A fotók szigorú szűrőn mentek át, ezeket a képeket mutathatjuk meg Nektek. Van, amiből vágtunk kicsit, és van, ami nem kerül ki, de nagyon hálásak vagyunk, hogy ezeket megmutathatjuk! <3

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Alkalmi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Heni, a hódító.