Évi és az arapara

Évi nagyon kedves menyasszonyunk volt, banda esküvő volt a javából. 🙂
(Zsuzsi haj, Bogismink, Csabi fotó… 😉 )

A próbasmink után a Kopaszin tartottuk az eljegyzési fotózást, ahol egy jót fagyiztunk a képek elkészítése közben. A hangulat remek volt, szerencsére sikerült feloldani Évit is, aki félt a fotózástól.

Az esküvő közeledtével szinte naponta beszéltünk, nyugtattam Évit, hogy minden rendben lesz. Ahogy a filmekből ismerjük a dolgot: Őt bizony elkapta az arapara! 😉
Szerencsére, jóslatom bevált, minden a legnagyobb rendben zajlott a Nagy Napon.

Zsuzsi elkészítette a romantikus fonott, kontyos menyasszonyi frizurát – ami nem kis feladat, hiszen Évinek olyan annyi haja van, amit 4 nő is megirigyelhetne együtt, ráadásul gyönyörű is! – és barátnője alkalmi frizuráját is, én pedig Évi ruhájához és hajához illő romantikus, szemhangsúlyos menyasszonyi sminket készítettem, valamint egy szép alkalmi sminket a tanúnak.
(Évi a próbasmink után látta az egyik amerikai palettám színeit Csilla esküvői képein. Azonnal beleszeretett, így végül a Nagy Napon ezekből a színekből álmodtam meg az esküvői sminkjét.)

Köszönjük, hogy a Nagy Napotok részesei lehettünk! Sok boldogságot!

Fotó: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Évi és az arapara.