Gabi és a vár

Gabi hozzám járt sminktanfolyamra, majd nagy örömömre az esküvője kapcsán is megkeresett.
Nagyon örültem, hogy a Nagy Napra is én szépíthetem, hiszen azért ilyenkor mindenképp érdemes profi szakembert választani, akkor is, ha az ember már tudja magát sminkelni és vannak is jó alapanyagai, mint Gabinak, hiszen – ahogy jelen esetben is  – aznap bizony izgatottság lesz úrrá az ember lányán, és úgy igazán nehéz remekelni.

Gabi esküvője a dunaföldvári Várban volt, gyönyörű helyszín, csodás kilátással és remek a kávé is, Zsuzsi barátnőm szerint, aki aznap azon túl, hogy imádnivaló barátnőm, remek szakács – még egyszer köszi az életmentő bulgurt, csirkét és zellert! ;), még a heti 2-3 edzésen is elvisel engem, még a sofőr szerepét is vállalta.
Nem tudok elég hálás lenni ezért a segítségért és a felsoroltak mellett a szuper társaságért is.
Egyszóval a helyszín telitalálat volt.

Gabi picit izgult már, mikor megérkeztem, de a készülődés rendben zajlott.
Miután elkészült a pasztell rózsaszín-lilás barna menyasszonyi smink, az örömanyát és 3 koszorúslányt is volt alkalmam szépíteni.
Mindenki nagyon boldog és hálás volt, többször is megköszönték a szép sminket, ami igazán jól esett a lelkemnek.
Látni a ragyogó, boldog arcokat, ahogy a hölgyek a tükörbe tekintenek nagyon jó érzés.

Elbúcsúzva a násznéptől hazafele vettük az irányt, útközben pedig a fent említett csodás menüt majszolva örömködtem, hogy szuper napom is volt!

Sok boldogságot, Gabi! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Gabi és a vár.