Andi és Viki

Andit Vikitől kaptam ajándékba. Na, jó fogalmazzunk pontosan: Andit és Vikit Vikitől kaptam ajándékba! 🙂
Viki menyasszonyi ékszer kapcsán keresett meg, ebből lett smink és fotó is Andi esküvőjére.

Mikor hármasban találkoztunk (Viki és Csabi meg én), már akkor is éreztem, hogy valami különös van itt kialakulóban. A Dohány utcai kávézás során egy nagyon különleges, kedves, érzékeny Nő ült velünk szemben, aki olyan szeretettel beszélt a testvéréről és olyan bizalommal fordult hozzánk, hogy ez még engem is meglepett!
Viki egy igazi szeretetgombóc, és nagyon hálás mindenért! Pedig mi lehetünk hálásak neki, hogy bevon a család legszebb pillanataiba minket!

Andi esküvője nem volt hagyományos, de Andi és párja, András sem hagyományos. Vívnak, édesek, szerelmesek, vagányak és viccesek, és olyan összhang van köztük, hogy az irigylésre méltó!
Az esküvői készülődés az otthonukban zajlott, jó hangulatban, sok nevetéssel. Jobbat elképzelni sem tudok.
A Nagy Nap rendhagyó volt: Andi rövid hagymaszoknyás ruháját a mai napig imádom, vagány stílusához remekül illett a “Robbanós Bogiékszer szett” 😉 és a szélfútta menyasszonyi frizura. Csabi lubickolt a szép női lábak fotózásában (Andi nem csak modellalkat, de bomba lábai is vannak!) és imádta, hogy az esküvő meghitt, családi környezetben zajlott, a templom előtt pedig a vívótársak álltak “őrt” az ifjú párnak.

Andit azóta újra “öltöztettem” egy kicsit, hiszen Viki meglepte Andrást egy kismama-kispapa sorozattal is, szülinapja alkalmából! 🙂
Erre az alkalomra ukászba kaptam, hogy vagány, csajos ékszert tervezzek és utaljak Kisénre, aki kisfiú lesz. 🙂
A smink megint szemhangúlyos volt, Andi pedig szokása szerint gyönyörű, kismamaként is. A fotózás nagyon jó hangulatú volt, sajnos csak Csabitól tudom, mert nem tudtam jelen lenni.
És Vikinek köszönhetően Andi egyik szettjéhez a cipő, holmi véletlen során 😛 😉 pont olyan narancssárga és pink volt, mint az ékszer, amit készítettem Neki. (Csajok, elképesztő stílusérzéketek van! És Andi-András összeöltözései is remekek!)
Kisén végül szépséges, csillogó türkizkék gyöngy formájában jelent meg a szett minden darabjában, hiszen a legszebben csillogó ékköve a szerelmüknek! 🙂

Köszönöm Viki azt a sok-sok szeretetet, amit kapunk Tőled folyamatosan, és a bizalmat, hogy beengedsz a családotok legfontosabb pillanataiba minket!
Köszönöm Andi és András, hogy mindig jókedvűek vagytok, bíztok bennünk és mindenben szabad kezet kapunk! 🙂
Csodálatos emberek vagytok mind a hárman!

Kicsién, Te vagy a legszerencsésebb kismanó, hiszen egy ilyen családba születsz!

Könnyű szülést és gyönyörű perceket kívánok a legkisebb közös többszörössel! Várjuk a következő szuper alkalmat, amikor megint élvezhetjük a Veletek töltött időt!

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Alkalmi sminkek, Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Andi és Viki.