Petra és a 15. emelet

Petra esküvői készülődése a Körszállóban volt, a legfelső emeleten. Már feljutni sem volt egyszerű a lifttel, benne egy – az ajtót saját kénye-kedve szerint kezelő – idegenvezetővel, de végül sikerült.
Petráék késtek, így én már a szobájukban előkészülve vártam őket.
A Nagy Napra a menyasszonyi sminken kívül egy örömanya és egy tanú smink is készült.

A készülődés vicces hangulatban zajlott, mivel Petráék barátja, aki egyben a sofőr is volt aznap, abba sem hagyta a humoros megjegyzések záporát.
Köszi, Titusz! 🙂 Ha esetleg sok szabadidőd lenne, ajánlom a stand-up comedy-t… 🙂
A fotózással kapcsolatban is elhangzottak jó ötletek Petrától: pl. lógassuk ki a menyasszonyi ruhát a vasszerkezetre, és 1-2 utcával odébbról készüljön róla fotó. 🙂
Egyszóval jól éreztük magunkat, amíg a hölgyek és a vőlegény szépült. 🙂

Mikor mindenki Bogi sminkben tündökölt már, gyorsan búcsúztam, azonban lejutni még ennyire sem sikerült. Az örömanya már hívta a liftet, mikor én még pakoltam. Kiértem és még utána is percekig vártunk, de semmi.
Mivel mennem kellett a következő esküvőre, így lefutottam a teljes felszereléssel 18 emeletet. Ugyanis a 15. emelet trükkös, alatta még 3 emelet van, amíg leér az ember lánya a földszintre.
A reggeli edzésem is megvolt. 🙂

Köszönöm az élményt!
Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Biri Ádám – www.adamfoto.com

ps: Szerintem kitaláltátok, melyik képen szerepel Titusz…;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Petra és a 15. emelet.