Timi és a szomszéd falu

Timi és Balázs esküvője a szomszéd faluban volt! 😉
Egész pontosan Tahitótfaluban, ami anyukám szomszéd faluja, hiszen Dunabogdányban él. Így gyakorlatilag hazamentem Timiék esküvőjére. 🙂 A 11-es úton már csukott szemmel is odataláltam volna… 😉

Az októberi esküvőre megérkezvén kicsit fagyos volt a hangulat. Na, nem átvitt értelemben, hanem szó szerint, mert az éppen átadott szárnyban, ahol a készülődés zajlott, még nem volt fűtés. A Bodor Major szépséges helyen elterülő remek helyszín, csak egy aprócska hiba csúszik az ottani készülődésekbe: sosincs elég fény!
Timi szegény már jéggé fagyott a készülődés kezdetére, így egy mobil fűtéssel igyekeztünk felolvasztani törékeny testét.
Fényt is csiholtunk, végül Csabi még egy állandófényű lámpával is igyekezett segíteni a munkálatokat. 🙂

A szoba folyamatosan televolt családtagokkal, mindenki csicsergett és jött melegedni. 🙂
A Nagy Napra a menyasszonyi sminken kívül Timi édesanyjának és húgának is én készítettem az alkalmi sminket.
Timi haja romantikus volt, a ’20-as évek Marcell hullámait idézve, ruhája pedig egy gyönyörű csipkecsoda, így kétség sem fért hozzá, hogy ezt a vonalat erősítve, szép, szemhangsúlyos, romantikus sminket fog kapni.

Mindhárom hölgy gyönyörű volt és ragyogott! 🙂

Egy kis kitérő még: Timiék igazi vagány páros. Imádnak hegyet mászni pl.
Timi kedves és visszafogott. Az a típusú leányzó, aki smink nélkül is szuperül néz ki, és az életformájában sem a sminkelés játssza a főszerepet.
Így hatalmas dicséret volt nekem, mikor a próbasminkjére csupa elismerő megjegyzést kapott mind élőben, mind a Facebookra feltett képére. A lányok oda-vissza voltak, hogy milyen szép a smink, Timi pedig alig várta, hogy a menyasszonyi ruhával együtt fotózkodhasson a megálmodott sminkjében.
A menyasszonyi smink pasztell rózsaszín volt nagyobb részben, szép, finom lilásbarnával árnyalva, tusvonallal és pillákkal kiegészítve. Ajkai pedig rózsás színben pompáztak, ami gyönyörűen illet a bőréhez is.

Sok boldogságot Timi és Balázs! 🙂

Fotó: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

ps: Balázs arca mindent elárul a készülődés közben és az első találkozás pillanatában! Na, ez a szerelem! 🙂 Meg az, amiről a smink közben egymás kezét fogó kép mesél!  <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Timi és a szomszéd falu.