Timi és sok minden

Timi egy gyönyörű lány, elképesztően szép hajjal (a színét azonnal megkérdeztem), csodás személyiséggel, kedvességgel, minden részletre kiterjedő figyelemmel.
Nagy öröm volt a közös esküvőzés, ami ráadásul baráti szolgáltatókat is jelentett nekem. 🙂
A kreatív fotókat Sitkei Adri készítette, a filmért pedig Doszpod Mona és Kincses János felelt a Dominostudiotól. Imádok velük esküvőzni, olyan jól összeszokott csapat vagyunk már! 🙂

Timivel mindent a legapróbb részletekig egyeztetett a csapat, a kreatívra és a Nagy Napra is! 🙂
Az esküvő reggelén a koszorúslány és a tanú várt egy olyan helyszínen, ahol még sosem voltam, pedig 20 percre lakom tőle: a Dunaharaszti Rendezvényházban.
Olyan fogadtatás, csapat, környezet várja ott az ember lányát, hogy csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla. Itt tényleg mindent a párért van. Az utolsó pillanatban is még problémamegold, szervez, egyeztet János, a rendezvényszervező. Mindenki a kívánságokat lesi és segít, ahol tud.
Remek hangulatú volt a készülődés, minden másodpercre pontosan zajlott a kezem között, még akkor is, ha néha 5 percek is kiestek a felmerülő dolgok egyeztetése miatt – hiába, na, a rutinom…:)

Az esküvőre a tanú, a koszorúlány, Timi anyukája kapott tőlem alkalmi sminket a menyasszonyi sminken kívül természetesen.
Mindenki nagyon boldog volt, ragyogott, örömöm volt nézni a hölgyeket.
Timi pedig csodaszép menyasszony volt, de ezt már akkor tudtam, mikor először megpillantottam a szalonban! 🙂
Gyönyörű frizurával, ruhával és sminkkel mondta ki a boldogító igent!

Köszönöm, hogy Veled lehettem és sok boldogságot kívánok!

Kreatív fotók: Sitkei Adri – www.sitkeiadrienn.hu
A Nagy Nap fotói: Eisenberger Ági – fotolla.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Timi és sok minden.