Zsuzsi és a hölgykoszorú

Zsuzsi gyönyörűséges és kedves menyasszonyom, akit volt szerencsém eddig már 4x smikelni, nagy örömömre! 🙂 (eljegyzési fotózás, próbasmink, esküvő, kreatív fotózás)

Már a levelezésünkkor és az első találkozón belopta magát a szívembe.
Törékeny alkatú, védelmezni való, ennivalóan aranyos lány, akinek modellalkata mellett az arca is olyan szép, hogy szobrot lehetne mintázni róla.
Élmény volt minden együtt töltött perc.  🙂

A sminkekre párja is elkísérte, így az esküvőn már rutinosan pattant az ecseteim elé Zoli.
A készülődés Zsuzsi egy barátnőjének a lakásán zajlott, ami szuper helyszínnek bizonyult, mivel nagyon designos és elég tágas is volt.
Ez utóbbi fontos kérdés lehetett, mivel Zsuzsi egész lánybúcsús hölgykoszorúja jelen volt a menyasszonyi készülődésen, egyen köntösben, fülig érő vigyorral és csacsogással.
A lányok nagyon fontos szerepet játszanak menyasszonyom életében, így külön kiemelte, hogy milyen nagy öröm volt neki, hogy a világ legtávolabbi zugából is hazareppentek a lányok, nem csak az esküvőre, de a lánybúcsúra is, ami a képeket látva, pályázhat a legjobban szervezett, legötletesebb buli címre. 🙂

A készülődés késéssel indult, mivel a dekoráció elkészítésében megcsúszott reggel a pár, de természetesen nem volt gond, igyekeztem behozni a lemaradást, és nyugtattam Zsuzsit, hogy minden rendben lesz.
A Nagy Napon Zsuzsi menyasszonyi sminkjén túl az örömanya alkalmi sminkjét, és az egyik barátnőjének, Barbinak a sminkjét is én készíthettem el.

Zsuzsi ruhája Édesanyja keze munkáját dicséri, aki több hónapos horgolással készítette el, a szemet gyönyörködtető és Zsuzsira öntött menyasszonyi ruhát.
Szerintem nyugodtan lehetne vállalkozást építeni rá, annyira szép és profi munka lett.

Zsuzsi sminkje pezsgős drapp, két féle világos (mogyorós) barna színből állt, tussal és műszempillával hangsúlyozva. Gyönyörűen állt neki, lélegzetelállító menyasszony volt.

Az esküvőn garancia volt még az elsőrangű staff is arra, hogy nem csak a buli sikerül majd remekül, de a Nagy Nap megörökítése is hibátlan lesz.
A szebbnél szebb fotókat Karczag Dani készítette, a csodás filmért pedig Maróti Zoli és szépséges felesége, Anett felelt (Shadowplay).

Köszönöm mindnyájotoknak az élményt! 🙂

Zsuzsi és Zoli: sok boldogságot kívánok! :* <3

ps: A kreatívon Tőletek ajándékba kapott kövirózsa gyönyörű! Még egyszer köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Zsuzsi és a hölgykoszorú.