Anett és a terasz

Anett az egyik legzsúfoltabb és legmelegebb nyári napomon tartotta esküvőjét Etyeken. Már a helyszín okán is szupernek ígérkezett az esküvő, rég szerettem volna már Etyeken készülődni.
A Nagy Napra az Átrium Panzióban készültünk, ami szép hely, csak a szobákban még melegebb volt mint kint.
Így a teraszon rendeztük be a fodrászatot és a sminkszalont. 🙂

Hatalmas kerek vasasztalt és két vasszéket cipeltem az egyik (napos) oldalról a másikra (árnyék), hogy el tudjunk kezdeni készülődni.
Anett haja készült még, így anyukájával kezdtem. Sajnos sikerült egy balszerencsés lehajlás során a bal szemem környékét (csontos rész), úgy beverni az egyik vasszékbe, hogy még az egyébként kiugróan magas fájdalomküszöböm is alig segített, hogy el ne sírjam magam.
De az élet nem áll meg, túl ekkor már két esküvőn, az örömanya, vőlegény, 2 koszorúslány és menyasszonyi smink után még mindig két esküvő és egy próbasmink várt rám aznap. (5.30-19.30-ig tartott a napom…)
Összeszedtem minden erőmet, és szépen, mosolygósan kisminkeltem mindenkit, hiszen az én balesetem nem ronthat a pár esküvői képein – videóján.

Mindenki szépséges sminkben ragyogott. 🙂
Anett menyasszonyi sminkje gyönyörűen illett mélyvörös hajához, kiemelte szép szemét. Szépséges menyasszony lett belőle, az alakját kiemelő, és hozzá nagyon illő, csodás menyasszonyi ruhájában!

Sok boldogságot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Anett és a terasz.