Eszter és Dóri

Eszter az én csodás Dórim tesója, aki Amerikában él, és egy röpke vizitre tért haza decemberben, amikor is “kénytelen volt” tehetséges testvére kamerája elé állni, hogy megmutathassa a világnak, milyen gyönyörű feleség is Ő, és milyen szép párt alkot férjével.

A fotózásra december 22-én került sor, a lányok anyukájának lakásában zajlott a jó hangulatú, sokat nevetős, teljesen egy hullámhosszon lévő, a világ dolgairól ugyanúgy gondolkodó, ezer éve ismerjük egymást érzéssel fűszerezett készülődés.

Közben, mint minden normális vőlegény/férj, Eszti párja, Jerry még elment futni :P, a nagyi az unokával játszott, mi pedig csak ontottuk a szót és örültünk egymásnak!
Napokig a hatása alatt voltam a beszélgetésünknek, és a két tesó szeretetteljes kapcsolatának élménye is meghatározó volt.

Eszti természetesen gyönyörű volt, tökéletes érzékkel választott magának ruhát, a cipőjébe pedig egyenesen beleszerettem! 🙂
Dóri pedig hozta a formáját, tökéletes képeket lőtt a nap folyamán! 🙂

Köszönöm Dóri, hogy részese lehettem ennek a csodás napnak, és Eszti, hogy bíztál bennem! :* <3

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Wéber-Pápai Dóra – pictorial.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Eszter és Dóri.