Judit és a lehetőségek

Judit próbaidőpontját elfújta a nagy vihar. Örülök, hogy sikerült még utazás közben beszélni vele, mert nálunk áldatlan állapotok uralkodtak, át kellett volna úsznom kb. a szalonba, Ő pedig semmilyen módon nem tudott volna közlekedni.
Így elnapoltuk és egy szépséges hétfő este találkoztunk végül.

Judittal a próbasminken nagyon sokféle (hasonló árnyalatú) sminket kipróbáltunk, de nem tudott dönteni, így abban maradtunk, hogy pl. a rúzst majd a Nagy Napon kiválasztjuk.
Mielőtt elkezdtem az esküvői sminkjét készíteni, még átbeszéltünk mindent, világosabb szemhéjszínt és rúzst választottunk végül, és szerencsére a műszempillát mégis kérte (szerintem jót tett a tekintetének).
Így elkészült a picit hidegebb fényű rózsaszín és finom mogyoróbarnás smink, egy nagyon kellemes, világos rózsás rúzzsal. Juditnak remekül állt és látszott, hogy nagyon elégedett a végeredménnyel!

Sok boldogságot! 🙂

Fotó: ImpressionART

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Judit és a lehetőségek.