Szandi és a Gellért

Szandit Csillától “örököltem”, aki imádnivaló menyasszonyom volt. Nagyon örültem, mikor Csilla a próbasminkre is elkísérte barátnőjét, így felelevenedtek bennem a szép emlékek.

Szandi esküvője is a Gellértben volt, már szinte hazajárok a Szállóba! 🙂
A menyasszonyi ruha és frizura is klasszikus volt, így egy klasszikus, mégis bogis (:) ) sminket álmodtam Szandinak, amit a meglepetés lánybúcsúján is örömmel viselt.
A Nagy Napon kisebb csúszással (majdnem fél óra) kezdtük a készülődést, de én percre pontosan addigra végeztem a menyasszonyi, vőlegény és örömanya sminkkel, amikorra ígértem.
Hiába na: az évek meg a rutin….na meg a nyomás alatt még gyorsabban sminkelek megszokott forgatókönyve teljesült itt is.

Szandi szépséges és sugárzó menyasszony volt, Anyukája is tündökölt az alkalmi sminkben, így jókedvűen búcsúztam Tőlük és a mobilklímával hűtött Yehudi Menuhin lakosztálytól.

Sok boldogságot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Szandi és a Gellért.