Barbi és a “bohóc” sms

Barbi sminkese lemondta az esküvője előtt pár nappal mondta le a sminkelést, Barbi ekkor megkeresett engem, hogy tudom-e vállalni. Mivel már ekkor is 6 munkám volt szombatra, így elkezdtem szervezkedni, hogy tudok-e az általa megjelölt időben helyet biztosítani neki. Végül a döntés Barbi részéről az volt, hogy túl korán tudnám csak vállalni, keres mást, aki később is ráér.

Másnap este kaptam egy sms-t, miszerint épp a próbán ül és úgy néz ki, mint egy bohóc, szabad vagyok-e még.
Közben úgy alakult, hogy az eredetileg felajánlott helyet már nem tudtam biztosítani neki, így újabb szervezkedésbe kezdtem. 🙂
A megoldás végül az lett, hogy csodaszép tavalyi menyasszonyomat, Ágit kértem meg, hogy jöjjön reggel 7.15-re, 8.45 helyett, így az Ő helyét átadtam Barbinak.
Csabi reggel 6.50-re elment Ágiért, mivel a cseréhez részemről automatikusan járt a “futár szolgálat is”, hiszen így is korán kellett kelnie Áginak, nemhogy ha még BKV-zott volna is.

A csütörtöki próbán megálmodott csodaszép, erősebb menyasszonyi smink gyönyörűen kiemelte Barbi szoborszerűen szép arcát, illett a koncepcióba is, és elégedett volt vele a 15 hetes kismama menyasszonyom is.
Barbin alig látszott, hogy egy pici életet hord a szíve alatt, vagány, ragyogó, gyönyörű alakkal és arccal megáldott Nő, aki ráadásul olyan kedves, hogy az ember minden pillanatot élvez, amit a társaságában tölthet.
Szombat reggel Barbi pontosan érkezett, boldogan sminkeltem, jót dumcsiztunk, és búcsúzóul megismétlődött a csütörtöki örömforrásom is:
nem csak örült a szépséges menyasszonyom, de még egy hatalmas ölelés és két cuppanós puszi is járt mellé nekem! 🙂

Gyönyörű Barbim, kívánom Neked, hogy a sok boldogság mellé csodás kismamaság, könnyű szülés, és gyönyörű percek várjanak Rád a jövőben! 🙂
Köszönöm, hogy mégis a részese lehettem a Nagy Napodnak, és azt a szeretetet is, amit a két alkalommal kaptam Tőled! 🙂
Remélem, találkozunk még, mert én nagyon várom!

Fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Barbi és a “bohóc” sms.