Hajni és a kora reggel

Hajni bájos, kedves, szépséges menyasszonyom volt.
A próbán sokat beszélgettünk, és a személyisége, valamint az esküvőről elmondottak alapján egy visszafogottabb színekből álló, mégis pillákkal kiemelt sminket álmodtam meg neki.

A készülődés a békásmegyeri lakásukban volt, ahova 6.15-re érkeztem. Aznap már a második munkám volt Hajni esküvői készülődése, mivel 5.25-re Újpestre voltam hivatalos egy esküvői tanú smink elkészítésére.
Mikor megérkezte, egyáltalán nem éreztem, hogy 4-kor keltem és 4,5 órát aludtam, nyaralás és munka után, pörögtem, feldobott Hajni bája, jókedve.

A kis lakásban még elég kevés fény volt, így lámpákkal segítettük egy kicsit a fényérzékeny folyamatot.
A készülődés során nyugalom volt, élveztem, hogy csak Hajnira kellett koncentrálni, jól esett így kora reggel. 🙂
A szépséges menyasszonyi smink elkészülte után Hajni arcáról fotót kellett volna készíteni, olyan édesen-bájosan-ragyogó szemmel örült a végeredménynek.
A sminkelés során párja készített 1 fotót emlékbe, kár, hogy ez kimaradt, de az emlékeimben élni fog! 🙂

A menyasszonyi és vőlegénysmink elkészülte után puszival búcsúztam, remélve, hogy igazam lesz: ma sem esik az eső a fontos pillanatokban! 🙂

Sok boldogságot! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Hajni és a kora reggel.