Judit és a dugó

Juditot gyönyörű fekete hajával, dús ajkaival és nagy szemeivel nem lehet nem észrevenni. 🙂
Nagyon örültem, mikor 10 nappal az esküvője előtt megkeresett, hogy lenne-e még rá időm azon a szeptemberi pénteken.
A próbasminken átbeszéltük az esküvő stílusát, romantikus ruhájához és frizurájához romantikus smink dukált. 🙂

A Nagy Nap Vecsésen volt, ahova Judit az előre megbeszéltekhez képest 1 óra 15 perc késéssel érkezett. Szerencséje volt, mert volt egy 2,5 órás luk a következő esküvőig, így meg tudtam várni.
Miután igyekeztem megnyugtatni, nekikezdtünk a készülődésnek. A szobában pörögtek a rokonok, barátok, filmes és fotós kollégák. Ment a szervezkedés, pakolás, előkészületek.
Mivel nagyon kevés fény volt, és az olvasólámpa sem nyújtott sok segítséget, elszalajtottam a kollégákat valamilyen megoldás után, addig pedig Judit testvére, Noémi világított nekem a telefonja zseblámpájával.
Végül kisebb fejtörés és szerelés után lett némi pótfényünk is. 🙂

Judit sminkje finom púder rózsaszín, lilás csokibarna színekből állt, mélybarnával emeltem ki a pillasorát és műszempillával nyitottam a tekintetét.
Ajkaira finom barackos árnyalatot kevertem ki. Mikor elkészültünk Judit ragyogott a sminkjében. Átadtam a fodrászkodásnak és elkészítettem a vőlegény sminket.
Ezután következett Noémi sminkje, ami halvány pezsgő árnyalatot kapott, mogyoróbarnával mélyítve, és az Ő pillasorát is sötétbarnával kontúroztam.
Csodásan állt Noémi csokis bőrén a smink, öröm volt nézni, ahogy ragyogott a szeme.

Judit és Noémi: köszönöm a bizalmatokat! 🙂
Sok boldogságot az ifjú párnak! 🙂

Fotó: Szarka Dávid fotóblog

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Judit és a dugó.