Judit és az erősebb smink

Judit nagyon kedves lány, gyönyörű árnyalatú hajjal és egy őt a tenyerén hordozó vőlegénnyel megáldva.
Már a próbán belopták magukat a szívembe, és voltam olyan szerencsés, hogy még kétszer találkozhattam velük, ugyanis külön napos kreatívjuk volt Dórival és Attilával, a Pictorialtól.
Dórival a munkán kívül is szoktunk találkozni, így csak azt sajnáltam, hogy ezúttal egyik eseményen sem futottunk össze egy baráti puszira és ölelésre. Abban viszont biztos voltam, hogy megint csodás fotókat látok majd! 🙂

Judit próbasminkje az eljegyzési fotózásra készült, meg is beszéltük, hogy a fele fog látszani a smink erősségének a fotón és így tesztelheti, hogy mi a véleménye a profi képeken viszontlátott sminkről.
Juditnak nagyon tetszett a mű, egy dolgot kért a kreatív előtt: legyen erősebb a sminkje, hogy látványosabb legyen a képeken.
Így végül egy kis Naked sötétbarnával árnyaltam még az eredeti smink külső szélét, és ugyanezzel a színnel cicás tusvonalat is húztam Judit szép szemére.
Menyasszonyom egy főnyeremény: hallgat a tanácsra. Az esküvő előtt nagyon odafigyelt arra, hogy sokat igyon és kente is a bőrét az általam javasolt krémmel. 🙂
Judit abba ne hagyd, idő kell, míg látványosabb lesz a hatás egy nagyon száraz bőr külső és belső hidratálásával kapcsolatban!

A Nagy Napon Judit esküvői sminkjén kívül édesanyja és sógornője alkalmi sminkje készült még el, és természetesen a vőlegény smink. Mindenki elégedetten mosolygott a tükörbe, és pedig boldog voltam, hogy részese lehettem ennek a csodás napnak!

Köszönöm a bizalmat!

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Pictorial – pictorial.hu/eskuvo-fotozas – Dóri és Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Judit és az erősebb smink.