Orsi és a BME

Orsi egy szépséges, kedves és humoros leányzó, aki mit ad Isten, pont a BME-n dolgozik, ahol én is tevékenykedtem 5 évig, mielőtt szültem egy törpöt és kitanultam a sminkes szakmát! 🙂

Sokat beszélgettünk a próbán, mindenféléről, nem csak az Egyetemről. Már akkor is teljes volt az összhang köztünk, nagyon vártam a Nagy Napot.
Kicsivel a próba után aztán kaptam egy e-mailt, melyben Orsi menyasszonyi ékszerszettet kért tőlem, mert a blogomat olvasva feltűnt neki, hogy oka lehet annak, hogy én éjszakánként keveset alszom! 😉
Így álmodtam én Orsinak egy duplasoros, masnis tekla szettet az esküvőjére, és nem csak egy szép sminket. 🙂

Időközben sokat leveleztünk, volt, hogy naponta több e-mailt is váltottunk, volt, hogy arról, hogy milyen jó olvasni a blogomat, néha a szervezés nehézségeiről. Igyekeztem infókkal segíteni a néha megakadt gépezetet, de végül persze minden a helyére került.

Aztán az esküvő előtt 2 héttel szóltam Orsinak, hogy a városban járok, elvinném neki az ékszereket. Úgy alakult, hogy előbb végeztem az aznapi találkozón, ragyogó napsütés volt, a belvárosban vettem magamnak egy csokor nagyon érdekes szárított növényt és átbaktattam a Fővám térről a K épületbe a Szabadság-hídon, végig vigyorogva, zenét hallgatva és élve régi szenvedélyemnek, a fotózásnak is.
Nem rohantam (ilyet is tudok, bár eddig nem tudtam 😉 ), kihasználtam a szabadságomat ( 😉 ), élveztem a napsütést és turistáskodtam egyet azon a rövidke úton.
Ennek az lett az eredménye, hogy kb 2x annyi idő alatt értem a K-hoz, cserébe fülig ért a szám, mikor Orsit megláttam.
Rég nem éreztem ilyen boldognak magam! 🙂 (Húzós volt a nyár…)

Orsinak nagyon tetszett a szettje, dumcsiztunk még egy kicsit, aztán visszaengedtem a hűvös falak közé, én pedig élveztem a szép időt a Petőfi-hídig.

Az utána következő napokban is sokat leveleztünk, és egyszer csak elérkezett a Nagy Nap! 🙂

Megérkezvén a Bodor majorba, elfoglaltam a helyem, majd nemsokára megjelent Orsi is, aki már akkor ragyogott a boldogságtól! 🙂
Kicsit izgatott volt, igyekeztem megnyugtatni. 🙂
Csodás időt fogtak ki, ragyogott a Nap, a szép felhőkkel tarkított égen, jobbat nem is lehet kívánni egy őszi esküvőre.
A készülődés jó hangulatban zajlott, a 3 örömanya alkalmi sminkje mellé egy vőlegény smink készült és Orsi csodás sminkje, amely tökéletesen illet hercegnői megjelenéséhez.
Az örömanyákkal jókat beszélgettem, Chris anyukájával “tolmács” segítségével, aki Orsi apukájának második felesége volt, mivel én nem tudok németül, a hölgy viszont nem beszélt angolul.
De ezt is áthidaltuk, mindenki olyan sminket kapott, amit szeretett volna és amiben jól érezte magát.
Orsi apukája, Balázs végig ugratta a családot, és közben olyan büszke volt gyönyörű lányára, hogy öröm volt ránézni! 🙂

Orsiék közben már elindultak fotózkodni, így volt szerencsém “egyben” látni a csodás menyasszonyt!
Törékeny alakját tökéletesen emelte ki a csipkeruha, haja és sminkje pedig megkoronázta az összhangot, lélegzetelállítóan gyönyörű volt!

Mikor mindenki kész volt, boldogan búcsúztam a lelkes, csacsogó társaságtól és Sally-től, Orsiék kutyusától, aki végig részese volt a készülődésnek. 🙂

Köszönöm a bizalmat, a szeretetet és a lényedet, amivel beragyogsz mindent, ahol csak megfordulsz! 🙂
Sok boldogságot!

Fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , közvetlen link: Orsi és a BME.