Cili és a cím

Cecíliával rögtön egy hullámhosszon voltunk, már a próbán is. Kedves, neki is alt hangja van, jófej és humoros – tökéletes menyasszony számomra! 🙂
Cili esküvője Tordason volt, ahol már tavaly is esküvőztem, kérdeztem is, hogy akkor hol lesz a készülődés.
Kaptam egy címet (Öreghegyi út), így teljesen nyugodtan vágtam neki a 12. kerületi, majd a római parti esküvő után az útnak.

Mikor megérkeztem Tordasra, bejártam a fél hegyvidéket, az Öreghegy utcát elejétől a végéig, de sehol sem volt a Csárda.
Ekkor feladtam, és hívtam Cilit.
Hát kiderült, hogy biza a helyszín nem az Öreghegy utcában van, mégsem, ellenben onnan 15 p autóval, egy nevesincs utcában.

Csabival turnéztam aznap, úgyhogy az én vezetésre született férjem beletaposott a gázba, és repültünk a csárdába.
Mindez csak azért volt gond, mert a menyasszonyi sminkre szánt idő felét vesztettem el, de tovább kellett mennem még a Hősök terére, így kötött az idő.
De mint tudjuk, nekem sosincs akadály!
Odafele felmérve a helyzetet, gyorsan átcsoportosítottam az agyamban 1-2 dolgot a sminkkel kapcsolatban, kitaláltam, hol tudok értékes perceket nyerni még.

Megérkezve gyorsan lepakoltam a teraszra, és indult a hogyan készítsünk el egy menyasszonyi sminket max.20 perc alatt, ki- és összepakolással együtt! 🙂
Számomra sosincs lehetetlen!
Cili közben még telefonált, rendezett, és mindent csinált, csak épp nyugton nem volt, de imádnivaló volt, szóval végignevettük a készülődést.

A smink időre elkészült, pakoltam és futottam…
Persze azért a puszi és a jó tanácsok még belefértek! 😉

Sok boldogságot! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , közvetlen link: Cili és a cím.