Ágó és Szentendre

Ágota esküvője Szentendrén volt, hiszen Ő is odavalósi.
Már az egyeztéskor tudtuk Csabival, hogy az esküvői kreatívjukat is ott szeretnék fotóztatni. Így külön vicces volt, hogy ahányszor Szentendrén jártunk az esküvőjük előtt, mindig helyszíneket is fürkésztünk, beszéltünk Róluk, és ők is követték a magán fb posztjainkat is, így tudták, hogy előfordulunk a városban többször is, alkalomadtán.

Egyrészt anyukám felé útba esik, másrészt imádom a szentendrei lángost (az eredetit, amit még 2002-ben fedeztünk fel a BME-s baráti körös bicajtúrákon, idén már nem leltük, mert bezárt, de találtunk helyette újat, ami ugyanolyan színvonalat képvisel).
Anno képesek voltunk 100km-t bicajozni, hogy lángosozzunk a bandával, szóval mondhatni, elszánt lélek vagyok, lángos ügyben (is)! 🙂

Ágota sminkje a kedvenc ásványi sminkmárkám nude színe volt, amit barnákkal egészítettem ki, műszempillávaé és “Bogis” tusvonallal emelve ki Ágó szemének szépségét.
Alul erősebb keretet adtam neki, a menyasszony kérésére.
Rúzsa pedig egy picit lilásabb rózsaszín volt, ami gyönyörűen emelte ki az ajkait.

A készülődés egy szentendrei panzióban zajlott, a barátnője, be-betérő vőlegénye, és a mindenben segítő fotós, Csabi társaságában.
A hangulat oldott volt és szuper, sok mosollyal, nyugodtsággal és derűvel füszerezve.
Idilli volt, mintha nem is esküvőre készülnénk!

Ahogy készen lettem a sminkkel, Ágota megnézte az alkotást, és látszott, majd hangot is adott elégedettségnek: igen, ez AZ, amit szeretett volna (picit erősebbre vettük a figurát az eljegyzési sminkhez képest)!
Olyan jó érzés volt látni a ragyogását, az örömöt az arcán és azt a bájt, amit a smink is megőrzött, mindazzal együtt, hogy még jobban kiemelte a szépségét! 🙂

Ágó, köszönöm a bizalmad és hogy Veled lehettem a Nagy Napotokon!
Gyönyörű menyasszony voltál, és gyönyörű nő vagy a mindennapokban is!

Sok boldogságot!

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Ágó és Szentendre.