Anita és Vecsés

Anita előrelátó menyasszonyom volt, több, mint másfél évvel az esküvője előtt hívott találkozóra, mert szeretett volna velem találkozni, mielőtt lefoglal.
A találkozó jó hosszú beszélgetés lett végül, 2 órán át csevegtünk a Leroy-ban. 🙂

Az esküvő előtt egy hónappal járt nálam Gáborral, a párjával próbasminken. Addig is viszont nagyon sokat beszéltük Fb-on és leveleztünk is.
Nagyon édes pár érkezett meg a szalonomba személyükben, öröm volt a próba.

Majd elérkezett a Nagy Nap, ahol megint Misi forgatta a csodás filmet (Misi feleségén, Ildikón keresztül kaptam Anitát, mivel együtt dolgoztak, és Ildi ajánlott engem – ezúton is még egyszer nagyon köszönöm! :)), István pedig a képeket készítette.
A készülődés egy napfényes szobában zajlott (fényérzékeny vagyok ;), hiszen a sminkeléshez fényre van szükség!). Anitán kívül a család, barátok is jelen voltak.
Készültek a frizurák, sminkek. A menyasszonyon kívül 2 örömanya smink és egy tanú, valamint koszorúslány smink készült el nagyon gyorsan.
Mindenki nagyon örült a rászabott sminknek, a hölgyek tündököltek.
Misi és István az esküvői smink felénél toppantak a szobába, mivel az egyik kis vendéget elszalajtottam értük, hogy le ne maradjanak a lényegről!
Megint szuper összhangban voltunk, nagyon jól sikerültek a felvételek! 🙂

A menyasszonyi smink nagyon szépen kiemelte Anita szemét és frissességet is kölcsönzött neki. Csodálatosan illet a kontyához, ami nekem is nagyon tetszett! 🙂

Köszönöm, hogy én szépíthettelek Benneteket!

Sok boldogságot kívánok!

Fotók: Bodnár István

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Anita és Vecsés.