Heni és a nagy család

Heni hirtelen pottyant be az október közepi szombatomba, ugyanis az esküvője előtt 1 héttel sminkeltem egy családi fotózásra, szeretett és kedvenc Ágimhoz, amelyen kiderült, hogy esküvői képek is készülnek, nem véletlenül. 😉
Így Heni végül az esküvője hetében hívott fel, hogy akkor szeretné, ha szombaton is én sminkelném.
De nem ám csak Őt! 😉 Heninek ugyanis van 3 lánya és egy fia, és igazi nagy családot alkotnak, most már egy apával és még egy fiúval kiegészülve, hivatalosan is!

A családi fotózás remekül sikerült, Enikő és Csenge a fotózáshoz illően picit erősebb sminket kapott, Heninek már tudatosan esküvői sminket álmodtam, ami remekül mutatott rajta.

Szombaton megérkezve a családi házhoz gyerkőcök, családtagok fogadtak, mindenki izgatott volt és nagyon aranyos.
A készülődés első fele 3-asban zajlott, hiszen, ahogy a családi fotózáson is, most is ott volt a legkisebb, Lili is, aki örömmámorban és percenként megkérdezve várta, hogy végre felkerüljön rá a szájfény, ahogy legutóbb is.
A menyasszonyi smink finom színekből állt, műszempillával, Bogis tusvonallal (;)), erősebb ajakfestéssel. Heni csodálatosan nézett ki.
Azon túl, hogy szép és kedves, olyan alakja van, hogy nem hogy ennyi gyerkőc szülés nem látszik rajta, de simán elmehet modellnek! Mikor betoppant a fehér ruhában, – én már a lányokat sminkeltem – leesett az állam!

Enikő és Csenge sminkje most visszafogottabb lett, hiszen már nem kell a fotózáson is helyt állniuk. Rózsás arcpír, lágy színek és szájfény adta meg az alkalomhoz illő szépítést.

Srácok: nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen családban nőhettek fel!
Csajok: hű, ezek a gének! 😉
És akkor össznépi: nagyon sok boldogságot Nektek, ifjú házasok! 🙂

ps: remélem, még találkozunk! (szalagavató, ballagás, gyerkőcök esküvője, pocakfotózás Ágival a csajoknak, unokák esküvője… 😉 – a nagyim 97 évet élt, megvárom esküszöm, ki nem hagynám!)

Fotók: Szalay-Kontha Ági – fotoskucko.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , közvetlen link: Heni és a nagy család.