Móni és a füredi reggel

Móni esküvője Balatonfüreden volt, vitorlással, ír zenekarral és csodás vendégekkel tarkítva, a kedves esküvőszervezőről, Katáról nem is beszélve. 🙂
Móni Ausztráliában él, és írj férjet választott magának, az i-re a pontot pedig a magyar esküvő tette fel. 😉

A Nagy Nap korán kezdődött, már 6.50-kor a szállodában voltam, így Füreden aludtam (már amennyit…;) ).
A készülődés egy üveges teraszon kezdődött, de a fényviszonyok nem voltak barátiak, így az első örömanya smink elkészülte után megszöktünk a menyasszonyi szobába.

Sajnos a kevés hely és az utólag észrevételezett letört ágyvég nem volt a barátom, így egy kisebb és egy jókora zúzódást sikerült szereznem a második örömanya smink elkészítése alatt.
De mit nekem az “ágy harapása”, mosolygva készítettem a további sminkeket. Közben szóltam Csabinak, hogy jó férjhez illően mentse meg a napot és a következő heteket azzal, hogy hoz fekete nadálytő krémet.

Cathal, a vőlegény anyukája nagyon édes hölgy, szuper jót beszélgettünk a sminkelés alatt. Majd következett két koszi lány smink, aztán pedig a menyasszony sminkje.
Móni visszafogott sminket szeretett volna, hiszen a mindennapokban sem sminkeli magát. Így pasztell színekből dolgoztam, műszempilla és tusvonal nélkül. Finoman emeltem ki ajkait is. 🙂
Nagyon elégedett volt a végeredménnyel, aminek én nagyon örültem, hiszen mindig kihívás olyan menyasszonynak sminket álmodni, aki nem sminkeli magát, így fontos, hogy viselni is tudja a megálmodott sminket, jól érezze magát, és mutatós is legyen az alkotás.

Még egy koszilány sminkkel zártam a délelőttöt Füreden. Addigra már tökéletesen tisztában voltam az esküvő minden pici mozzanatával és reméltem, hogy Móni vagy Kata “tollából” gyorsan kapok majd híreket, hogy melyik meglepi és terv hogy sikerült.
A hírek meg is érkeztek, szerencsére csak a pozitív fajtából! 🙂
Kata még azt is kiemelte, hogy a vendégek egész nap nézték egymás arcát az 50 fokban, és hüledeztek, hogy senkinek nem mozdult meg a sminkje! Persze, én tudom, hogy nálam ez alapelvárás, így jót mosolyogtam az e-mailt olvasva. 🙂

Köszönöm a bizalmatokat és az élményt! 🙂

Sok boldogságot!

Fotók: Bíró Virág – VirgArt fotó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Móni és a füredi reggel.