Orsi, Mona és a Boscolo

Orsi Mona ajánlására keresett meg, amitől többszörösen is repestem:
1. Monával nem titkoltan összenőttünk az elmúlt 3 évben
2. csodás menyasszonyt kaptam általa
3. tudtam, hogy remek esküvő lesz, erre garancia Mona
4. tudtam, hogy szuper képeim lesznek, lásd a 3. pont 😉

Orsival sokat beszélgettünk a próbán, ahol kiderült, hogy a vőlegény bizony egy amerikai dzsessz harsonás, akivel a Boscoloban ismerkedtek meg egy koncerten.
Az élet a legnagyobb meseíró! 🙂
A dzsessz rajongó Orsi és a dzsessz harsonás Marshall ma már férj és feleség! <3

Orsi erősebb sminket álmodott magának, amibe belecsempésztük az esküvő vezérszínét, a lilát is. Így lett pasztell rózsaszín-lilás barna – sangira lila a smink, műszempillákkal, tusvonallal.
Csodásan illett Orsi színeihez, gyönyörűen kiemelte a szemét, és a személyiségéhez is telitalálat volt.
Már félkész volt a smink, mikor megérkezett Mona, és asszisztense, Zoli. Hatalmas puszi és ölelés, majd folytattam szépséges menyasszonyunk sminkjét.

Mona persze azonnal meglátta a szobában és Orsiban rejlő lehetőségeket, így a smink elkészülte után gyönyörű, nőcis képek készültek, amiktől Orsi édesanyja és barátnője is hüledezett, természetesen hangot is adva véleményüknek! 😉
Adri sminkjének elkészítése alatt egy kis megtorpanás volt, de hamar megoldódott a probléma, ugyanis Adri anyukája és kislánya vonattal jöttek az esküvőre, és valakinek ki kellett menni értük a Keletibe.
Persze az élet nagy rendező: Csabi épp nem esküvőzött, így a környéken volt, hívtam és száguldott ki a kis családért a pályaudvarra. Így nyugodtan készülhetett az alkalmi smink a gyönyörű és humoros Adri számára is.

Végül az örömanya smink következett, ami egyaránt meglepte Orsi anyukáját és Orsit is. Mindkettőjüknek nagyon tetszett, Orsi meg is jegyezte, hogy milyen szépen kiemeltem édesanyja szemét.
Öröm volt nézni az elégedett, ragyogó tekinteteket. 🙂

Orsi eleganciája, szépsége és nőiessége örökre belém égett. Gyönyörű menyasszony volt állógalléros, elegáns, A vonalú ruhájában, sallangok nélkül, az egyszerű, de különleges vonalon mozogva.
Tökéletes választás volt az esküvő minden részlete, Monán, a Boscolón át, a ruháig és a sminkig. Minden teljes harmóniában volt és mindenből áradt a tudatos nőiesség, az az érzés, mikor az ember megáll, és lélegzetet sem kap. Nem a fényűzéstől, a pompától, hanem a harmóniától, az önismerettől és a stílustól! 🙂

Köszönöm szépen ezt a csodás napot, hogy Veletek lehettem, hogy én készíthettem el a sminkeket és az élményt! 🙂

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Szalay Mona – www.szalaymona.hu

Ps: Mire ez a poszt megjelenik, újabb csoda történt Orsi és Marshall életében, ugyanis Marshall zenekara a Grammy-n két kategóriában is jelölt volt (Best Large Jazz Ensemble Album, és Best Instrumental Composition)!
Gratulálok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Orsi, Mona és a Boscolo.