Sa, és az iráni-norvég-magyar vonal

Sa Bánhegyi Barbin keresztül jutott hozzám, akinek tavaly szintén én készítettem az esküvői sminkjét.
Határozottnak tűnő elképzeléssekkel keresett fel, túl 3 sikertelen próbán, ahol nem értették meg, mit is szeretne.
Az elképzelés Kim Kardashian kontúros sminkje volt, visszafogott szemfestéssel.
Két féle sminket készítettem a szépséges iráni menyasszonynak, egy valóban visszafogottat és egy kicsit bogisabb verziót. Abban egyeztünk meg, hogy az esküvőre a nagyon kontúros smink sok lenne, mert élőben nem annyira mutatós, a fotózásra jobban illik.

Így végül elmondása szerint a neki nagyon tetsző sminkkel távozott a szalonból. Örültem, hogy 4. próbálkozásként én olyan sminket készítettem neki, amit tényleg szeretett volna, minden lépést átbeszéltünk és abban egyeztünk meg, hogy este visszaszól, ha a testvére és a barátnője is látták a sminket.
A barátnője az erősebb (más által készített, Sanak nem tetsző sminkre szavazott, mivel Ő nagyon erősen festi magát), így az esküvőn nem én sminkeltem Sat.
Azonban szombat este szólt, hogy a vasárnapi kreatív fotózásra szeretné, ha én készíteném el a sminkjét.

Vasárnap hulla fáradtan fogadott az ifjú ara, a barátai társaságában és időközben az ifjú férj is befutott. A nyerő smink végül a barátnő javaslatára az erősebb Bogi smink lett, barna porból készült tusvonallal, sötétbarna mélyítéssel, finom fényű drapp és mogyoróbarna alapokkal. Sa szemét műszempillával emeltem ki még jobban, ajkaira pedig rózsaszínes nude rúzs került.
A fotózásra kérésére erősebben kontúroztam az arcát.

És hogy szépséges menyasszonyom és a címben szereplő nemzetek kapcsolatát is megosszam Veletek:
Sa iráni származású, férjével itt, Budapesten ismerkedtek meg, mikor mindketten ide jártak az orvosi egyetemre. Férje norvég, a diploma után kiköltöztek Norvégiába, de a város szeretete visszahozta őket ide, így Budapesten tartották az esküvőjüket. 🙂

Egy igazi multinacionális esküvő, szépséges hagyományokkal, magyar közegben és magyar “gyökerekkel”! 🙂
Köszönöm, hogy a részese lehettem!

Sok boldogságot! 🙂

Fotó: Dégi Attila – www.magistero.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , közvetlen link: Sa, és az iráni-norvég-magyar vonal.