Orsi és az aura

Orsinak olyan aurája van, hogy már a levelein keresztül rajongtam érte – ezt Ő is tudja!

Tudni kell Róla, hogy azon túl, hogy gyönyörű szemei vannak, csodás alakja és Teó minden bizonnyal szorgosan bólogat, ha olvassa, hogy szépséges hajkoronával is rendelkezik, Orsi kismama.
Méghozzá abból a gyönyörű fajtából, aki azon túl, hogy ragyog az áldott állapotában, megőrzi az alakját, kedves és sugárzik.

Első találkozásunkkor meg sem mondtam volna róla, hogy picurit hord a szíve alatt, fitt volt, jókedvű, a hasát nem is láttam, és fülig mosollyal lépett be párja oldalán a szalonba, olyan természetességgel köszöntve, mintha naponta találkoznánk.
Nem lehet nem rajongani érte!

Két próbasmink készült Orsi számára, mivel az első – általa kért sminket viselés közben sötétebbnek érezte, mint amit végül szeretett volna, így a másodikon világosítottunk a koncepción is, nem csak a színeken.
A Nagy Nap előtt izgalmas pillanatok akadtak, nem csak a babavárás okán, hanem mert Orsiék nem aprózzák el a dolgot, még egy építkezést is vállaltak az esküvő elé felvezetésnek. 🙂
Végül sikerült beköltözni a megadott nap előtt az álomotthonba, amitől Teóval dobtunk egy laza hátast. Természetes fényben úszó (nyamm! 😉 ), otthonos, világos belső fogadott minket.
A még hiányos dekorációt a vőlegény hamar feldobta az általam eddig látott egyik legszebb csokorral. Vagyis rögtön többel is. Boglárka volt a csokor alapja…;)  – amit nem a nevem miatt szeretek egyébként!

Orsi menyasszonyi sminkje finom pasztell rózsaszín volt, mint a csokor, kiegészítve halvány barnával és rózsás rúzzsal.
Kívánságának megfelelően üde, tavaszi menyasszonyt varázsoltunk belőle Teóval! 🙂
Az örömanya smink pedig egy visszafogott, kellemes, nőies megoldás lett, ami nagyon szépen kiemelte Orsi édesanyjának adottságait. Hiába, na..a genetika. Két csodaszép hölgyet volt szerencsém sminkelni!

Köszönöm a bizalmad, ragyogásod, kedvességed, a puszikat és az öleléseket!
A sok boldogság mellett csodás szülést és örömteli manó nevelést kívánok! Remélem, mihamarabb újra jól megölelgethetlek! :*

Fotók: Wendl Péter  – wendlpeter.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Orsi és az aura.