Zsuzska és a hölgyek

Zsuzskát csak mosolyogni látni. Gyönyörű, barna hajú tünemény, aki nem mellesleg otthonosan mozog az édességek terén, méghozzá annyira, hogy cukrász, így a saját esküvői vágótortáját is Ő készítette a Nagy Nap előtt, pénteken.
Ez a csupamosoly leányzó mindezek felett nagy stílusguru is, olyan esküvői outfiteket talált ki magának, hogy az állam leesett! 🙂

Esküvője napján a lakásukban készülődtünk, ahol a menyasszony, az örömanya, egy barátnő és a vőlegény nagynénje várt engem széles mosollyal és tárt karokkal! 🙂
A lakás egy álom, rengeteg féééééénnyel! 🙂
Először a barátnő és a nagynéni sminkje készült, mivel nekik még dolguk volt aznap. A nagynéni smink műszempillás csodás alkotás lett, melyben ragyogott a hölgy, legnagyobb örömömre!
Bori alkalmi sminkje szépen kiemelte az arcát, öröm volt látni, mennyire boldog benne.
Majd következett az örömanya és a menyasszonyi smink.

A folyamat közben megérkezett Kövesdi Réka, a fotós is, így már szebbnél szebb képek örökítették meg a Nagy Nap készülődését.
Zsuzska sminkje pasztell drappos-mogyoróbarnás volt, leheletnyi rózsaszínnel fűszerezve, fekete cicás tussal és a különleges színvilághoz passzoló nude rúzzsal.

Köszönöm Zsuzska, hogy ennek a vidám, szuper készülődésenek a részese lehettem! Köszönöm a bizalmad is, élmény volt Veletek lenni!

Fotók: Kövesdi Réka – www.facebook.com/KovesdiRekaFotografia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Zsuzska és a hölgyek.