Barbi és a hajizé :)

Barbiiii, mit is mondhatnék?!
Egy ideje várakozik ez a poszt (pontosan 6,5 hete), hogy megírjam, de nem lesz egyszerű!

Barbi 2 héttel az eljegyzése után, még 2015. áprilisában keresett meg, a levele egy része így hangzott:
“Egyelőre se hely, se időpont (jövő későtavasz/koranyár), se vendéglista, viszont egyvalamiben már most nagyon nagyon biztos vagyok. Én nagyon szeretném ha a nagy napon Te varázsolnád az esküvői sminket. Remélem lesz szabad 2 órád ránk. 🙂
Nyilván nagyon nehéz így látatlanba időpont nélkül de kérlek bólints rá! :)”

Még fel sem eszméltem, de Barbi 3. levelében már vendég is voltam az esküvőjükön.
Nem akarom szaporítani a szót, eddig 154 levél kelt köztünk, és ebben nincsenek benne a fb chatek, telefonhívások stb.

Itt van ez a gyönyörű, nem mindennapi lány, akiben annyi szeretet van, hogy 7 milliárd embernek is elég lenne!
Már csak a közelében lenni is egy csoda! Órákig sorolhatnám a jó tulajdonságait, az élményt, amit jelent, a szeretet mértékét, amivel körbeveszi a számára fontosakat, de úgysem érnék a végére.
Egy szó mint száz, összenöttünk rendesen!

Azon túl, hogy az esküvőjén én készítettem a menyasszonyi, örömanya és barátnő alkalmi sminkjét, a Nagy Nap közeledtével kiderült, hogy kéne valami csoda a szépséges hajkölteményébe is.
Végül ezt a “hajizét” álmodtam meg Neki.
Ez lett a becsületes neve, mert nem pánt, nem tű, nem koszorú (ahhoz áll a legközelebb, de a két vége nem ér össze).
Már a kezdetektől tudtam, hogy a fekete szerepet játszik az esküvőn, mivel a zenei ízlésük (ami összehozta Barbit és Viktort) “kicsit fekete”. 😛
Így nem volt kérdés, hogy a hajizébe is beleszövök egy kis feketét. A menyasszonyi ruha öve már amúgy is az volt. A sminkbe csak a pillafesték terén vittem bele a feketét, egyébként nude-barna alapokból indultunk, picit erősebb barnával mélyítve, “Bogis” tusvonallal, műszempillával és finom halvány rózsás ajkakkal.

A Nagy Napon édesanyja lakásában készülődtünk, remek hangulatban, barátokként, nevetgélve, szeretetben, körülrajongva, anyukája által kiszolgálva. Hihetetlen volt az egész! 🙂
Miután elkészült a három szépséges hölgy sminkje és Nikivel is kibeszélgettük magunkat, rohantam tovább még 2 esküvőre, hogy délután kissé megfáradva, de időben visszaérjek Barbiékhoz, a Deák Udvarházba, ahova Barbi még fuvart is intézett az egyik vendég által.

Az esküvőn mint bennfentes, az utolsó pillanatokban még belopóztam Barbi szobájába, megölelgettem, rúzst ellenőriztem, majd izgatottan vártam a földszinten, a többi vendéggel, hogy megjelenjen ez a csoda lány!

A szertartás olyan megható volt, hogy én magam is megkönnyeztem, pedig én aztán edzésben vagyok! 🙂
Gyönyörű érzelmeket láttam, összetartozást, igazi szerelmet!
Az esküvő maga pedig olyan tökéletesen lett megszervezve Barbi által, hogy egy profi szervező sem csinálhatta volna jobban.
Tökéletes helyszín, dekor, szertartás, ételek-italok, szolgáltatók. Mindenre kiterjedő harmónia, odafigyelés, a legapróbb részletek is számítottak.

Barbiék sluszpoénként még betanultak egy számot, amiben Viktor dobolt, Barbi gitározott, a násznép pedig dobott egy jókora hátast tőle!

Szuper volt a buli, mindenki jól érezte magát és Csabinak köszönhetően csodás fotók is készültek!

Barbi, köszönöm a bizalmad, barátságod, szereteted!
Viktor, kérlek, nagyon vigyázz Barbira! A többit pedig úgyis tudjátok!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, váljon valóra az összes álmotok (Barbi, a rövidebb távúakárt hajrá, előre!), és remélem, továbbra is jelen leszünk egymás életében!

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

ps:
Nekem még ilyenem is van! 😉 (Csabinak is, csak az övé nincs a képen…)
És én még ezeket is kaptam, a nászútról hazatérő Barbitól!
Bibibíííí! 😛 😉 :* <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Barbi és a hajizé :).