Domi és az angolos készülődés

Domi próbasminkje rendhagyó helyen készült, mivel nem volt már ideje kijönni a szalonomba, így egy decemberi délután a Corvin Plaza legfelső szintjén egy padon oldalt ülve készítettem el a sminkjét. A találkozónk után eljegyzési fotózásra sietett a szépséges menyasszony.
Domi egyébként Angliában él párjával, így nem volt könnyű dolga az esküvő megszervezésében.
A szokásosnál is sokkal aktívabban tartottuk a kapcsolatot, igyekeztem segíteni és ha kell, nyugtatni is Domit.

A Nagy Napon a Hotelben igazi angolos készülődés várt, amit nagyon szeretek!
A szobában a koszorúslányok és Domi édesanyja volt a menyasszonyon kívül, az egyik részben a fodrászat “működött” :), a másikban pedig a sminkszobát rendeztem be.
Kattogtak a gépek, készültek a felvételek a szépülésről, fogyott a pezsgő, szólt a zene, felváltva angolul és magyarul beszéltek a jelenlévők. Zseniális volt az ott töltött közel 3 órám. Minden menyasszonynak ilyen készülődést kívánok, sokkal nyugodtabbak lennének az izgulós lányok is! 🙂

Domi végül nem a próbasminkjét kapta a Nagy Napon, hanem az előző nap feltett menyasszonyi sminkemet igazítottam az Ő arcához, mert annyira tetszett neki a vadiúj amerikai sminktermékeimmel készült smink, hogy inkább amellett döntött.
Gyönyörű fényes bézs és lehelet finom barna színeket egészítettem ki egy vékonyabb cicás, bogis tusvonallal és szépséges tincses műszempillákkal.
Domi ragyogott, mindenki odavolt a sminkjéért (is)! 🙂

Ezek után jöttek a koszorúslányok és Domi édesanyja, aki inkább tűnt a barátnőjének mint az anyukájának, fiatalos megjelenésével, temperamentumával, lazaságával. De azért amikor Domi már teljes pompában ragyogott, nem tudta elkendőzni, hogy valójában Ő az anyukája! 🙂

A koszorúslányok hasonló sminket kértek maguknak, 1-2 apróbb változtatással, így a rúzsuk más volt, és volt, aki fekete tusvonalat kapott, picit finomabb színekkel, volt, aki fényesebb selyemporokba burkolózott, de az összhatás, ahogy az egyforma ruha is megmutatta, hogy Ők aznap kiemelt szerepet kaptak a násznépben.

Mindenki gyönyörű volt, korallos koszorúslány ruhában pompázott. Domi királynői jelenség volt a menyasszonyi ruhájában, édesanyja pedig üdítő, szépséges és vagányan nőies a kék ruhájában, kristályokkal a féloldalasan vágott, rövidebb hajában!
Tőle is tanulhatnának az örömanyák! Lehet fiatalosan, vagányan is nagyon nőiesen és elegánsan megjelenni egy esküvőn!

A készülődés folyamán az is kiderült, hogy a férjem egy régi barátja, volt munkatársnője is a koszorúslányok közt van, aki nagyon örült annak, mikor a férjem és a fiam, a napok óta beszerezhetetlen rúzsecsetekkel a kezükben beállítottak a szobába. Ugyanis egy hete képtelenség levadászni akár egy darabot is a városban az eddig használt ecseteimből, így szegények aznap vagy 5 boltot jártak még meg, a pénteki 7 mellé, és a felhívott 4-en kívül, hogy szerezzenek nekem “kelléket”.

De minden jó, ha a vége jó, ez a probléma is megoldódott, a lányok természetesen odavoltak a  6 éves Balázsért, ahogy ez lenni szokott.
Én pedig fülig mosollyal búcsúztam mindenkitől, na meg puszival! 🙂
Szuper volt az együtt töltött idő, köszönöm a bizalmat Domi!

Sok boldogságot!

Fotók: grazmel-photography.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Domi és az angolos készülődés.