Eszter és a Gellért Monával

Eszter megkeresésekor még nem tudtam, hogy Monaval esküvőzöm megint. Csak a napomba igyekeztük beszuszakolni még ezt a Gellértes esküvőt, hiszen nagyon szerettem volna Esztert vállalni, de két másik esküvőtől is függött, hogy sikerül-e.

Szerencsére az abrakadabra segítetett, így jelen lehettem Eszter legszebb napján, a Gellért Szállóban.
Eszter egy gyönyörű csipkecsodát választott a Nagy Napra, így egy romantikus, műszempillás, finom tusvonalas menyasszonyi sminket álmodtam neki egy rózsás rúzzsal.
Legnagyobb örömömre Eszter tökéletes elégedett volt már a próbán is, az esküvőn egy picit változtattunk rajta, mivel a terv szerint a csokorhoz igazítottuk volna a rúzst, de végül a készülődéskor 8 színt néztünk meg Eszter száján, hogy tudjuk, melyik tetszik neki a legjobban. Meglett a nyertes, gyorsan lemattítottam a vőlegényt is a szépséges nappaliban.
Közben Eszter és Balu a menyasszonyi cipőbe próbáltak szilikon betétet csempészni, ami egy teljesen felöltözött menyasszony esetében elég nagy kihívás!

Én pedig ölelések közepette búcsút intettem a párnak, és az aulában még megleptem Monáékat! Természetesen nem maradhatott el az egymás nyakába ugrás, kis csevely, majd én már reppentem is a következő helyszínre.
Tudtam, hogy Eszterék a legjobb kezekben vannak Monánál és Zolinál és már csak a képeket kell kivárnom, hogy teljes legyen az öröm! 🙂

Íme Eszterék esküvői fotóiból egy válogatás:
Fotó: Szalay Mona – www.szalaymona.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Eszter és a Gellért Monával.