Judit és a nagy ( ;) ) család

Judit egy tüneményes, mosolygós, kedves lány, aki ráadásul remek ízléssel és nagy (:P) családdal is meg van áldva. A nyelvnyújtás arra vonatkozik, hogy egyébként Judit vezetékneve Nagy. 😉

Már a levelezés alatt kiderült, hogy teljesen egy hullámhosszon vagyunk, hasonló az ízlésünk, és imádjuk Halász Évát! 🙂
Judit a nagy kedvenc sminkjeimet küldte el ötletként, megmutatta a HalaszEva menyasszonyi ruháját és már el is olvadtam.
A nonplusultra pedig: szertartásukat Simai Marianna vezette, jobb kezekben nem is lehetettek volna a Nagy Napon! 🙂

A készülődés a családi házban zajlott a Nagy Napon, örömanya, családtagok és barátok körében, olyan hangulatban és annyi nevetéssel, ami egy szuper napon is kuriózum, nemhogy egy izgalommal teli esküvői készülődésen.
Szakadtunk a nevetéstől, helyzet- és szóviccek tömkelege hangzott el mindenkitől, gyerekek tették még oldottabbá a hangulatot és (általam csak a készülődés után megkóstolt) világbajnok fasírt volt még cseresznye a habos tortán!
Egyszerűen csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni erről a pár óráról. Annyira feltöltött, hogy utána repkedtem tovább a következő munkákra és hiába voltam hulla fáradt estére a szokásos 12 órázástól, mert letörölhetetlen mosoly volt az arcomon és pillangók a lelkemben. Igen, csöpögősen hangzik, de kívánom mindenkinek, hogy éljen át ilyen vidám, szeretetteljes pillanatokat a munkája közben, ezért ugyanis nem lehetek eléggé hálás sosem!

A menyasszony púder-barna sminkjén túl még örömanyák és vendégek, barátnők alkalmi sminkjeiért is én feleltem.
És, ha már ennyit mesélek, azt is megosztom Veletek, hogy 3,5 órát számoltam Judit esküvőjére, de a jó hangulat annyira felpörgetett, hogy 2,5 óra alatt készen lettem az összes sminkkel.
Mindenki kívánságának megfelelő szépítést kapott és a hölgyek ragyogtak a sminkjükben.
Ezt látva, és a nagy pörgésben megéhezve pedig én is megkóstoltam a világbajnok fasírtot, aminek azóta már a receptjét is tudom, mivel Juditnak az anyukája nem csak “szuperjófej”, ennivaló, kedves, és elképesztő szakács, de “jól nevelt” örömanyaként online életet is él, így könnyedén elkérhettem a megfelelő hozzávalók listáját Tőle!

Imádat minden hölgynek, bearanyoztátok a napom és azóta is fülig vigyor vagyok, ha Rátok gondolok! 🙂
Plusz pont Rafinak, aki azon túl, hogy szépséges fotókat készít, “partner volt a bűnben” és végigmókáztuk a készülődést!

Fotók:  Rafael Orczy Photography

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Judit és a nagy ( ;) ) család.